Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Знае некој како се пресметува систем?
Или барем негде по нетов да можам да пресметувам со коефициенти.

Ајде оние по ракометот нека кажуваат утакмици, иначе у која кладилница може да се игра Металург уште денес, пошто обично во додаток ги ставаат...

Ајде оние по ракометот нека кажуваат утакмици, иначе у која кладилница може да се игра Металург уште денес, пошто обично во додаток ги ставаат...

Бетсити.

Не си играјте играчки со Металург, не играјте против фаворити на нивни терен. Барса ги гази сите можни противници, а особено на домашен терен. Мислам дека ќе не згазат утре над 10 разлика.

Не си играјте играчки со Металург, не играјте против фаворити на нивни терен. Барса ги гази сите можни противници, а особено на домашен терен. Мислам дека ќе не згазат утре над 10 разлика.

Се сомневам. Не се Металург некоја наивна екипа па да изгуби 11 разлика. Дури и да изгубиме убедливо не ми се верува разликата да оди на 10 гола.

Металург игра многу добра одбрана, така да да изгубат со 11 разлика ми е некако претешко.Судиите ќе играат мн голема улога на мечот.Доколку има домаќинско судење може да оде на 10 разлика иначе неверувам

Се сомневам. Не се Металург некоја наивна екипа па да изгуби 11 разлика. Дури и да изгубиме убедливо не ми се верува разликата да оди на 10 гола.

Абе мислев 6.5 дека е хендикеп, некој ко да имаше вака пишано некоја страна поназад. Ако е 10.5 може и да не изгуби Металург толку.

Бугариве ги имав х2 ама не издржаа со двајца играчи помалку

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom