И да си додадам и со Iskra сакам. Чисто да видам кој ми e конкуренција.Crazy in love,прва ми е на листата уште од поодамна.
Исто сакам и со Бидиков,да видам што го фалат толку,али не се секирај нема да доаѓам со компјутер ,со Гладиус и со Аурора~Боре..дрн,дрн
Ќе ми биде мило баш да продискутираме од кај изникна вакаСо Medea сакам да се запознаам едноставно одличен впечаток ми има оставено, особено во подфорум литература со широка палета креативност.
Со UniqueGirl би сакал. Многу интересна девојка со доста зрели и стабилни ставови.
Од момците радо би се упознал со Апокалипто. :smir:
Амандманот се прифаќаСите што даваат добри рецензии, ама стварно добри:
iksi_str
Natural-girl
vampgirl
pepeto (оти не му се допаднал Српскиот филм )
RocknRolaa
mettalhammer
DimceY (колегата шо не го знам )
Болиглава
џимеј
bucio
Apokalipto
IOsonoINTERISTA
Zeegerman
Psyside
wot
знам дека ќе заборавам некој почит/.
Ајде друже на 19ти да го гледаме заедно дуелот на Англиските титани, да пиеме пиво, да навиваме/се пцуеме од пети и да фаќаме згодни келнерици(ако има) за гз.Apokalipto, би ми било чест. Се надевам дека во скоро време ќе се укаже прилика за да направиме една здрава вербална престрелка на тема Англиско факбалско првенство. Со тоа, бројката на мои познаници кои навиваат за Манчестер наспроти оние кои навиваат за Лиерпул би била далеку поголема. Е, ај сега
И јас сум за, па кога ке сме слободни може, ноу проблем(И така чекам 1 саат у струмица комбе од 6ти до 7ми час а само понеделник иам 7 часа...)Со Love-computers на кафе,сок,чај .. сеедно :smir: