Причини зошто Андроид смрди (сакс, не чини)

• Креатор на темата Креатор на темата Paramour
  • Време на започнување Време на започнување

Quart e чкарт марка да ...
A LDK, Аinol, Huawei, Prestigio и сл. што се ондак, да не се бољи случајно ?!!
Се ти е тоа made in China ... па дури и некои од појаките марки се сличен ку*ац него ај да не ги критикуваме нив !

Не, од 10 илјадарки ми е ... :icon_mrgr:
Quart QT-550 (од АМС) го зедов пред неколку месеци кога цената му беше 9.990 ден.(сега мислам дека е илјадарка-две поефтин)
5 инчен е и солиден е на лик !
Смартфон под 300 евра (на ново) не е смартфон. И не поради цената туку поради спецификациите што може да ги понуди таа цена.
tumblr_mt4i9a1GaM1s7rok0o1_500.gif
Yes, they can! :icon_lol:
Samsung-Goes-SCH-W2013-Dual-Screen-Flip-Smartphone.jpg

Не, од 10 илјадарки ми е ... :icon_mrgr:
Quart QT-550 (од АМС) го зедов пред неколку месеци кога цената му беше 9.990 ден.(сега мислам дека е илјадарка-две поефтин)
5 инчен е и солиден е на лик !

Од АМЦ, подлошка за глушец да ми даваат ќе размислам 2 пати дали да ја употребувам, не па да одам да купам парче хардвер.

Се ти е тоа made in China ... па дури и некои од појаките марки се сличен ку*ац него ај да не ги критикуваме нив !

Ако не си запознаен доволно со марките простено ти е....инаку немој никогаш да ти се повтори Huawei да ги ставаш во ист кош со чкарт кинеските срања.

Инаку за информација Huawei се први во светот на телекомуникациската опрема,ги надминале Ериксон во 2012( It is the largest telecommunications equipment maker in the world, having overtaken Ericsson in 2012.)...Huawei за 5 год, ќе ги надмине HTC ко шлепер жаба.

Смрди на пластика, на електроника, на бајти, на битови... на меморија и на процеси, на такви срања смрди.

Ајфоно ги има истиве мириси плус мирисот на јаболко, па затоа го сакаат луѓево.

huawei e science fiction za tvojot quart

Хајлајт од видеово ми е на почетокот за не знам што дечково рече:
На андроид околу ова (не знам точно за што збореше) има повеќе опции и е подобро, ама па и не ти требаат толку опции, шо ќе ти се... и затоа андроид не чини, а иос е страва...

На оваа фотографија можете да го препознаете iPhone-от, се работи за перфекција...

ymu4e2uh.jpg

Sent from my HTC One using Tapatalk 4

Ко ќе споредиш навистина ја има истата еволуција како лада.

z_iphone-evolution-head.jpg

:)

И ете за пример моделите на HTC
htccc.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom