Нема да можеш да гледаш видеа на YT. Зошто, појма немам.За што служи Google Play Services ?
Кога го купив телефонот го немаше, после неколку месеци се појави
17мб е. Што ќе се промени доколку го избришам ?
Преку апликацијата YT ?Нема да можеш да гледаш видеа на YT. Зошто, појма немам.
Е така не знам, пробај видиПреку апликацијата YT ?
Јас не ја користам. Повеќе практикувам преку browser-от да гледам видеа.
Дали и во овој случај ќе неможам да гледам ?
А како ќе симнуваш апликации на телефонот ако избришеш Гугл Плеј?За што служи Google Play Services ?
Кога го купив телефонот го немаше, после неколку месеци се појави
17мб е. Што ќе се промени доколку го избришам ?
Преку Google Play Store симнувам апликацииА како ќе симнуваш апликации на телефонот ако избришеш Гугл Плеј?
Јас не би го бришел, ама ти си знаеш. Претпоставувам дека е дел од Гугл Плеј.Преку Google Play Store симнувам апликации
За Google Play Services прашувам, кое отпосле ми се имаше појавено меѓу апликациите. Незнам за што служи, ниту пак има некаде иконче да се стартува
И да го избришеш мислам дека со следното стартување на Google Play пак ке ти се инсталира. Двете работи се поврзани ако не се лажам.Преку Google Play Store симнувам апликации
За Google Play Services прашувам, кое отпосле ми се имаше појавено меѓу апликациите. Незнам за што служи, ниту пак има некаде иконче да се стартува
Ќе пробам ќе го избришам, па што биде нека биде
Имам уште слободен простор во телефон, но 17мб не се малку туку така да ми ги зафати нешто
На веб верзијата, или на апликацијата, на апликацијата има uninstall, на веб нема.Дали јас не гледам или така е направено од google. Во новиов дизајн на google play store не гледам uninstall опција за да можам од таму да избришам некоја апликација?
Се случува понекогаш,па пак ќе се стабилизира.Не знам зошто...Што е финтанта пробувам да влезам на Play store и ми пишувца no conection а поврзан сум на wifi и направив и акаунт ...
dali ima nekakov nacin na gledajne na filmovi od web strani kako vojvodina.net I dr slicni sajtovi
nekoja aplikacija??