Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
http://www.mkd.mk/makedonija/politika/zatvoreni-17-objekti-vo-gostivar-i-tetovoЛесно им е на нив од горе да кажуваат како треба да биде. Проблемот е во спроведувањето.
Нека побара некој јунак министер,полицаец што и да е во Тетово,Гостивар другиот крај на Скопје па да видиме колку ќе се примени оваа мерка.
http://www.mkd.mk/makedonija/politika/zatvoreni-17-objekti-vo-gostivar-i-tetovo
Почнува досаден да станува овој муабет, а и воопшто не му е место во темава. Нема никаква поврзаност со мерката.
Уште да немаше нешто што се вика официјална статистика. http://www.ujp.gov.mk/mk/statistika/naplata/19/0/0
Кликај по квартали и ќе видиш дека неправилностите регистрирани од регионалната дирекција во Тетово се отприлика во ист процент како во регионалните дирекции во Кавадарци и Штип. УЈП во 2011 во регионалната дирекција од Тетово има наплатено 74 милиони евра, од Битола 34. Иако во Битола има дупло повеќе регистрирани субјекти. Проблемите со Албанците се од друга природа и немаат ни најмала поврзаност со економија.
Затоа е досаден муабетов, настрана што е офтопик. Мерката што ја предлага Заев нема врска со тоа.
ПС. Само немој муабетите со некои таму дуќанџии да ги правиш порелевантни од официјална статистика на УЈП. Таквото плачење стварно нема поента.
Верувај во статистики што да ти кажам. Одиш како коњ што има на очите прекриено во еден правец без да видиш што се наоѓа лево и десно од тебе.
OK, отсега само тебе ќе ти верувам. Бидејќи се што кажа го поткрепи со бројки и факти. Поздрав.
Plavooka поради тебе и јас станав женско![]()
Ако беше побогата државата тогаш немаше да го полни буџетот со разноразни казни,пари од улатници со рокови ..... секоја година ....Државата Е побогата, земјата не е
--- надополнето: 9 октомври 2013 во 00:32 ---
и тоа У кај аутомати
![]()
А јас се чудам од кога почнав да давам совети за ДДВ?
Остај се, кога те читам, не знам дали јас сум или ти, само една буква разлика....
Пиши се Плавоок, да се знае кој е мужот![]()
Ако беше побогата државата тогаш немаше да го полни буџетот со разноразни казни,пари од улатници со рокови ..... секоја година ....
Ах бре македонче глупаво, дигаше востаниа против султанот за тоа што еднаш годишно ти земаше 10% од житото затоа што од 100 грла добиток 1 едно беше за портата затоа што од 500 овци 10 одеа за цариград. Ах бре македонче глупо ем ретардирано, дигаше востанија против србите затоа што те оданочија со 4% помеѓу двете светски војни, абе македонче ДЕГЕНУ дојдоа твојте ти расплакаа мајката секој ден ти земаат 18 % на се , секој ден кога ќе купиш едно шише пијалак едно нив ги частиш, абре морону македонче купуваш литро бензи едно нив им даваш гратис со акцизи плус ддв, плаќаш 5 штеки цигари добиваш една другите им ги оставаш на нив а тебе те болат плеќите нанива.Одиш во продавница купуваш нај основно да се прехраниш сметката ти е 1600 денари а ти плакаш 2000 за некој гомнар да се гои.
УМРИ македонче не заслужуваш да постоиш ЦРКНИ ДЕГЕНУ.