Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Albanian TV show reckons Januzaj will choose England :ROFLMAO:

Остави тоа, туку од кој извор се вестите дека овој киндер сака да потпише за Барца и дека нема намера да го продолжи договорот со Јунајтед. Каталонските весници пренесуваат таква вест.

Остави тоа, туку од кој извор се вестите дека овој киндер сака да потпише за Барца и дека нема намера да го продолжи договорот со Јунајтед. Каталонските весници пренесуваат таква вест.
Нема такво нешто засеа, на Вилмотс му кажал дека сака да игра тука во прв тим, ако има ќе пишеме тука :)

Како албанец, нормално повеќе би сакал да ја бира Албанија.
Но најбитно ми е да го продолжи договорот со Јунајтед и да остане што подолго.
За другото си има време, кај ќе му е подробро за тие нека игра.

За оваа вест зборам, договорот му истекувал во 2014

Januzaj suena para el Barça
Абе да ама не знам од каде ова дека сака за Барса кога Вилмотс рекол дека ќе продужи договор за тука. Уствари цитиран е дејли меил како извор така да јасно ми е :D

Абе да ама не знам од каде ова дека сака за Барса кога Вилмотс рекол дека ќе продужи договор за тука. Уствари цитиран е дејли меил како извор така да јасно ми е :D

Не верувам и јас во сторијата, а и кој би сакал да премине од Ман.Утд во Барца Б ;)

Фелаини демек ќе отсуствувал 2-3 месеци. :pos:

1379571_566680080047823_1808614656_n.jpg

Само најупорните успеваат да го сменат никот, и тоа после полноќ на Нова година. ( 00:00 - 00:05)
оставаш на некој од твоите тоа да го направи, не е потребен цинизам:)
колку да се знае :sneaky:

Што бидна со Фелаини? Официјално е тоа дека ке паузира до НГ?

оставаш на некој од твоите тоа да го направи, не е потребен цинизам:)
колку да се знае :sneaky:

Што бидна со Фелаини? Официјално е тоа дека ке паузира до НГ?

А ако никој од мојте не се дома? :)

Ете глеаш на сликата, демек одржал тренинг за Белгија.

А ако никој од мојте не се дома? :)

Ете глеаш на сликата, демек одржал тренинг за Белгија.
у денешно време при смарт телефони и триста чуда ке се снајдеш, па макар и некој мал братучед ке ти сврши работа.
али ај доста ти давам бесплатни идеи ова све кошта ѓавол ипол :P
фала за инфото за Фела

у денешно време при смарт телефони и триста чуда ке се снајдеш, па макар и некој мал братучед ке ти сврши работа.
али ај доста ти давам бесплатни идеи ова све кошта ѓавол ипол :P
фала за инфото за Фела

Еве ти после да не ти останам борчлија, па да чекаш од пензијата да ти се оддолжам, уште едно сликче. :P

КЛИК

:icon_mrgr:

Македа ја повредил задната ложа и се вратил во Манчестер но Донкастер го сакаат за цела сезона откако ќе се рехабилитира.

Мајкл Кин. :cool:

Рене Муленстин ги одбил Фулам изгледа за поголема плата за Катар да работи.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom