Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Мојс наводно викаат го сакал Хјуз од Дерби зимава. Еднаш кога ги гледав нашиве (Кол и Лингард) за младите на Англија највеќе ми го фати окото гомново што навива за Ливерпул. Детиште е уште, како Пауел ќе биде трансфер за иднината. Нема страв, талентиран е, повлекува нанапред... како што ги средивме Солскер, Фердинанд и Ошеј ќе го средиме и овој, нека во стават во зандана и нека го гледа требл сизн ривјуто 20 саата на ден 7 дена и ќе го излоботомираме.

Oвој Хјуз заедно Рос Баркли и Пауел се сметаат најталентирани млади Англиски играчи од срединта на теренот, а и плус е левак и може да игра и како лево крило по потреба ама повеќе е за во срединта исто така сезонва добро ја почна така да нема да е лошо да напревиме како со Заха да го договориме на зима и да го оставиме во Дерби на позајмица.

d4lFhZ1.png

Не сум го гледал Хјуз и не знам точно каков играч е,но по тоа што го видов во видеото кој го стави Гоше,изгледа дека е страшен играч,а и многу е млад..а тоа што навива за Ливерпул може да се среди :)

Добро кажано.. :)

"As I think I've said before, I really have been happy all summer. I know, from the outside looking in, it might not have seemed like that, but I have been." - Wayne Rooney

Можело да се среди, како? Со манипулација? :)
-Дали токму вие истите сте толку лесни, па може секој да Ве премисли?

Решение за детето Хјуз е само да го заќутат да не пампори многу во јавноста, и да си ја работи работичката доколку дојди во Јунајтед.

Можело да се среди, како? Со манипулација? :)
-Дали токму вие истите сте толку лесни, па може секој да Ве премисли?

Решение за детето Хјуз е само да го заќутат да не пампори многу во јавноста, и да си ја работи работичката доколку дојди во Јунајтед.
бајдвеј се заебаваме ако не примети, професионален свет е ова, ќе навиваш за тие што ќе те вработат.

Шо бе немет фудбал и прашина фати темава;)
Ајде еве еден интересен документарец од 89‘

*се изнасмеав,портабл стерео,фон кол фор мистер фергусон... сменети се времињата

и ко за споредба нешто потазе
--- надополнето: 11 октомври 2013 во 00:06 ---
tumblr_mch2t1mw7K1rtulu4o1_500.gif

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom