Со кој член од форумот сакате да се запознаете?

Шкорпион

Corvus oculum corvi non eruit?
Член од
16 октомври 2009
Мислења
7.349
Поени од реакции
7.606
Оф .... има доста од нив .... па, да видиме: :uvo:

Lurtz - Многу интересен човек. Оваа слика за него ја имам оформено уште одамна на други форуми, човеков е незаменлив. Симбол за неутралност во ставови и полн со разбирање за многу работи, и според мене, човек од голем интелект.

smart ass - Каква би била Кајгана без нејзиниот главен контраш? :vozbud: Сериозно, можеби како и повеќето на форумов, и јас имам доста различни ставови и мислења од неговите, ама сепак е одлична личност за дискусија, а и има добар вкус за музика. :wink:

Zodiak DJ - Немам зборови за овој човек. Има очи да забележи кога некој е третиран неправедно. Има уво за тие на кои им е потребно некој да ги ислуша, и да симнат камен од душа. Полн е со разбирање за секој и секого, без разлика колку е оцрнуван од мнозинството. Веројатно единствениот кој ми помогна да пребродам еден тежок период од мојот живот.

Apokalipto - Еден од првите луѓе кои почна барем до некој одреден степен да ги разбира моите неконвенционални ставови кон светот. :smir:За џабе не дремем на форумот Мистерии 80% од времето за кое сум online.

Human - Човек кој е доста интелигентен и кој цврсто се држи до неговите ставови без разлика колку побиени изгледаат за останатите од форумот. Исто човек со критичен ум, и здрава доза на скептицизам со чија помош анализира се и сешто. Алал нека ти е друже! :aplauz:

Toecutter - Интересна личност со невообичаени но сепак здрави размислувања, и за чии имам голем респект. Заедно со smart ass со некои нивни постови знаат да ме изнасмеат. И по ѓаволите со таа Лоботомија, дај и јас ќе подлегнам на таков хируршки зафат, да видам што е целата работа околу тоа, аман више! :icon_mrgr поздрав!

FallenHypaspist - Не треба многу да разглабам за човеков. Навистина интересен во секој поглед. :) Треба само да ги следите неговите постови по темиве и ќе сфатите за што станува збор. Свака част, продужи тако :wink:

DBack
- И за овој човек сум speachless. Човек со голем степен на толеранција и разбирање, само штета што некои ја преминуваат границата за да го (ис)провоцираат. Сепак му завидувам на неговата истрајност во секоја тема каде го среќавам. Секогаш изобилува со факти и нуди добри аргументи во неговите постови. Навистина не знам како после некои негови мислења некои се одудуваат да вратат со нешто подобро. Биди ми поздравен! :wink:

leandra
- Смирена и стабилна личност, исто некоја која е полна со разбирање за другите луѓе. Исто и доста интелигентна од мислењата кои сум ги видел до сега од неа. Тука е исто така и да смири кога има немири, или некаков спор меѓу двајца членови, барем такво мислење имам оформено за неа.

VOLK2234
- Мојот колега во освестувањето на глобалната маса луѓе за проблемите во општеството а и скриените малверзации кои се ткаат позади сцените на нашата т.н. реалност. Навистина интересна особа со здрави размислувања и сфаќања скоро идентични на моите. Како мој PIP (Partner In Plan) :cug: можеби ќе успееме во намерата да создадеме подобро општество и заедница за сите луѓе ;), Иако целта е скоро невозможна, сепак најважно е искрената желба и намера, како и обидот да се направи промена, нели? :icon_bigg Да си ми жив и здрав и да продолжиш со исто темпо!

Јове_Бт
- Уште еден истомисленик, барем што се однесува до мојата анти-глобализациона филозофија, за останатото има време да се изедначат разликите. Сепак прекрасен ум, го следам во повеќе теми, се согласувам со 99% од неговите тврдења, и навистина знае што збори. :helou: Поздрав!

Firewall - Уште еден PIP! Најверојатно тој самиот е најосвестената личност која сум ја сретнал до сега. Навистина е полн со линкови и видеа за секакви заговори од кои сепак морам да признаам, после некој пост од него, се уништува она т.н. "теорија" на заговор и останува само една јасно испланирана шема на како резултат од јасно дефинирани цели на PTB (Powers That Be). Свака ти част, ти симнувам капа за твојата истрајност и снаодливост по темиве како и твојата посветеност на откривањето на неправдите во светот.

U

UniqueGirl

Гостин

fuckiN lovely' hell yeaH..<3

О, да!
Саам да се запознаам со сите кајги-хомофоби. :back:
Од безбедносни причини, онака баш су фини, џоа мравки..

Thnx for attention bitches <3 :pipi:

ada

Модератор! ок?
Член од
21 август 2006
Мислења
5.706
Поени од реакции
566
Со Hugh Laurie.

Го видов на аватар негде низ форумов (само не знам како се снаоѓа со македонското јазично правило, али небитно)

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.401
Поени од реакции
25.262
Со Hugh Laurie.

Го видов на аватар негде низ форумов (само не знам како се снаоѓа со македонското јазично правило, али небитно)
Јас колку што знам тој овде е со псевдоним, и е со друг аватар.
Уствари... тоа е Доктор Хаус, неврмајнд.

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
So Miki1! Comic relief na podforum
religija!
Deckoto e kraj na site prikazni!

Kostic