Пазарете се тука!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
па сакам да зеам некоја лумиа евентуално хтц со WP8

Продавам Iphone 4 32GB, неверлок, перфектно зачуван, со кутија, полнач, оригинални слушалки, црн. Може замена за Iphone 4s 16GB со моја доплата, по можност бел, и само неверлок.

sony ARC S нов уште под гаранција со фул паковање замена за појак со моја доплата
не е рутован не е паѓан нема ниту една гребнатинка со протектор од кога е купен цена 8000!

Продавам Iphone 4 32GB, неверлок, перфектно зачуван, со кутија, полнач, оригинални слушалки, црн. Може замена за Iphone 4s 16GB со моја доплата, по можност бел, и само неверлок.

Имам 4S неверлок.

sony ARC S нов уште под гаранција со фул паковање замена за појак со моја доплата
не е рутован не е паѓан нема ниту една гребнатинка со протектор од кога е купен цена 8000!

Извини што ќе се „истурам“ на тебе, ама многу ми пречи кога луѓе не ја знаат дефиницијата на зборот НОВ!

Нов НЕ ЗНАЧИ - користен бааги време, ама се уште изгледа добро.
Нов ЗНАЧИ - апсолутно некористен, во најлош случај само вклучен за проба помалку од 5 минути и толку!

Kupuvam Samsung s3 bilo kakva boja ili iphone 4s,isklucivo neverlock i bela.ponudi?!

Продавам iphone 4s 16 gb црн работи со х-сим и е со најновиот софтвер иос 7.0.2. Го заменувам за појак андроид телефон, Нехус 4, оне х, оне х плус, галакси с3 и др понудете. За продавање цената е 230 евра.

Продавам iphone 4s 16 gb црн работи со х-сим и е со најновиот софтвер иос 7.0.2. Го заменувам за појак андроид телефон, Нехус 4, оне х, оне х плус, галакси с3 и др понудете. За продавање цената е 230 евра.
Колку би доплатил за одлично сочуван Nexus 4 со опрема и галантерија

Moze da ti ponudam S3 ili HTC ONE (najnoviot) so tvoja doplata normlano.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom