krale
iFrit
- Член од
- 30 јули 2011
- Мислења
- 803
- Поени од реакции
- 254
Kazi mi kaj mozam da gi vidam telefonive?
i ima neso garancija ?
pozdrav
Во iButik, инаку да, сите се со гаранција.
Kazi mi kaj mozam da gi vidam telefonive?
i ima neso garancija ?
pozdrav
huawei ascend y300 99 evra
...Продавам Samsung Galaxy S Plus I9001 , бојата е изгребана на ќошовите , последна цена 4500 само кеш без замени.
Прегледај го приврзокот 73997
Продадено!Нова цена: 4400 ден
Имам 4S неверлок.Продавам Iphone 4 32GB, неверлок, перфектно зачуван, со кутија, полнач, оригинални слушалки, црн. Може замена за Iphone 4s 16GB со моја доплата, по можност бел, и само неверлок.
sony ARC S нов уште под гаранција со фул паковање замена за појак со моја доплата
не е рутован не е паѓан нема ниту една гребнатинка со протектор од кога е купен цена 8000!
Нова цена 21 000 купен од Германија има интернационaла гаранција на Nokia, лесно може да се провери преку imei код.
Прегледај го приврзокот 74084
Колку би доплатил за одлично сочуван Nexus 4 со опрема и галантеријаПродавам iphone 4s 16 gb црн работи со х-сим и е со најновиот софтвер иос 7.0.2. Го заменувам за појак андроид телефон, Нехус 4, оне х, оне х плус, галакси с3 и др понудете. За продавање цената е 230 евра.
Продавам iphone 4s 16 gb црн работи со х-сим и е со најновиот софтвер иос 7.0.2. Го заменувам за појак андроид телефон, Нехус 4, оне х, оне х плус, галакси с3 и др понудете. За продавање цената е 230 евра.