- Член од
- 14 февруари 2013
- Мислења
- 1.805
- Поени од реакции
- 2.373
Нема проблемLabrada, Nanox и BioTechUSA.
Слободно постави цена. Само да е со рок и да не е на акција. Зашто и кај нас има акции.

Нема проблемLabrada, Nanox и BioTechUSA.
Слободно постави цена. Само да е со рок и да не е на акција. Зашто и кај нас има акции.
У инбокс ми прати за Џек3д и Анимал Пак и Сириус масса тука друго пишуваш но како и да е.Инаку за Serious Mass е 11.200кг(2 пакувања по 5.6кг) а не 4кг, и да пресметаш излегува поефтино од Херкулес(немам ништо против Gjoroski), за анимал пакот имаш 88 дози а не 44, и Џек 3дто е 500грама а не 135Bio Tech USA, NItro Pure Whey Gold2,2 kg - herkules = 3490 ден, sila = 3918 ден
Hyper Mass 5000 4 kg- BTN USA - herkules = 2790 ден, sila = 2915 ден
Bio Tech USA, Carbox 1 kg - herkules = 350 ден, sila = 626 ден
Creatine Monohidtrat- BIO TECH USA 500 гр - herkules = 790 ден, sila = 815 ден
Мислам дека овие се доволни за споредба![]()
Се надевам дека многу скоро како целосни линии ќе ги имам и Ultimate и Optimum, па тогаш ќе може и тие два бренда да ги споредите со цени. За сега Serious Mass немам во продажба и не коментирамУ инбокс ми прати за Џек3д и Анимал Пак и Сириус масса тука друго пишуваш но како и да е.Инаку за Serious Mass е 11.200кг(2 пакувања по 5.6кг) а не 4кг, и да пресметаш излегува поефтино од Херкулес(немам ништо против Gjoroski), за анимал пакот имаш 88 дози а не 44, и Џек 3дто е 500грама а не 135Ти бараш дупли пакети а за цена на 1 пакет.. Поздрав
![]()
Па ова се чека од вас претседателе.Се надевам дека многу скоро како целосни линии ќе ги имам и Ultimate и Optimum, па тогаш ќе може и тие два бренда да ги споредите со цени. За сега Serious Mass немам во продажба и не коментирам![]()
За старт среди ја исхраната, а за додаток единствено протеин земи си таман со него ќе замениш 1-2 оброка во денот и ќе надохнадиш протеински внес.(кој не верувам дека би ти бил бог знае колку кога вежбаш толку кратко).Idam vo teretana (3-4 meseci), simnav nekolku kila, ama mi trebaat uste okolu 10, i idam na definicija. sakam da zemam nekoi suplementi. ako moze nekoj predlog za kakva suplementacija mi treba i nekoja ishrana. fala odnapred
Како што рече мајмун и плус да следиш што јадеш,за да бидеш во калориски дефицит.Idam vo teretana (3-4 meseci), simnav nekolku kila, ama mi trebaat uste okolu 10, i idam na definicija. sakam da zemam nekoi suplementi. ako moze nekoj predlog za kakva suplementacija mi treba i nekoja ishrana. fala odnapred
Еве од БЦААОдлична комбинација од нај напредните форми на креатин, карактеризирани со највисока анаболна активност и шема на енергетски промени.
ПОЧУВСТВУВАЈТЕ ЈА ЕКСПЛОЗИЈАТА ОД АНАБОЛИЧНАТА ЕНЕРГИЈА КОЈА ЌЕ ГИ РАСПРСНЕ ВАШИТЕ МУСКУЛИ! ПОБРЗА РЕГЕНЕРАЦИЈА, ПОИНТЕНЗИВНО СОЗДАВАЊЕ НА НОВИ ПРОТЕИНИ И ЧИСТА МУСКУЛНА МАСА!