Со кој член од форумот сакате да се запознаете?

инаку на листава ја додавам Стрит Денс, Токсикологија, Алекс16.. (можда и ќе се запознаевме за малку ако беше тој:pos:)

as well ..ВеС, Токсикологија, Енерџи (сакам ин лајв :)) , Блајнд, Тончи, Сексилишс007, Ејсид, ЗироСтајл, Зиак92, Кискино, The warrior, Миланез, МикиоСан, Зеус....и не ми текнува веќе.

moni <3 real
и со Тамче - не за друго снаа ми стана сега :)

as well ..ВеС, Токсикологија, Енерџи (сакам ин лајв :)) , Блајнд, Тончи, Сексилишс007, Ејсид, ЗироСтајл, Зиак92, Кискино, The warrior, Миланез, МикиоСан, Зеус....и не ми текнува веќе.

На листава одозгоре да ги додадам и стрит денсер, енерџи, микио сан, бобанмакеоднија, акси16, драчевоДсити, манутдШампионс, џену грл

Сеуште остануе мони срценце реал...
Вајлд Долфин е нова на листата
И саам со ајнштајн да се упознаам.. ама ајнштајн оној научникон.. да и докажам на кате дека му се побиени некои од теориите
Едит, и со стрит денса :пипи:

Ги додавам и АјсБој и ДонЈас... како и сите останати што сакаат да ме запознаат :smir:

Bi mi bilo chest:D,inache ja sakam so:
Mrak,GemmaAtkinson,TaM4E,IceBoy,DracevoTheCity,PokerFace,ManUTdCHampions,Stre3t Danc@,Mr.Infection,smokey_the_kid,Devil'32,Smoka,UniqueGirl(pametna curica)
stolee,dimitaar i ostali...
sorry ako zaboraiv nekoj..

Za sega samo so Maca_Dark najubav vpecatok mi ima ostaveno sekoja cest za devojkata :back::smir:

Многу би сакал да се запознам со Мак тигар и со Миланез..:milan::милан:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom