Скриншот од вашиот Home screen

Член од
16 јули 2008
Мислења
1.858
Поени од реакции
1.034
го користам за осветлување ако ми затреба да побарам нешто пред мене.ако имаш одзади блиц на камерата свети многу интензивно,а ако не од предна страна се јавуваа цел екран со интензивно бела боја.има и опции да свети наизменично со плава,бела и црвена боја како полициските светла,како и наизменични жолти светла како пред железнички премини.брка работа кога треба да побараш на пример паднат клуч во темница
Па дека и ја имам Desire C ама позади нема светло.
А тоа со дисплејот не сум пробал.:pipi:

Член од
8 јануари 2012
Мислења
10.310
Поени од реакции
15.470
пробај и со дисплејот,не е идеално како да има флеш светло,но сепак брка работа.на друг телефон од еден другар му ја инсталирав остава апликација,и таму свети флешот,а кај мене целиот екран свети со интензивна светлина

Член од
30 јули 2011
Мислења
589
Поени од реакции
246
како да ја сменам темата на xperia J,не валпејперот,туку коа ќе влезам у сетинг,календар,именик или call,бојата да биде бела,зош основните теми се сите темни ?

Член од
4 септември 2010
Мислења
1.513
Поени од реакции
1.442
како да ја сменам темата на xperia J,не валпејперот,туку коа ќе влезам у сетинг,календар,именик или call,бојата да биде бела,зош основните теми се сите темни ?
Задржи на екранот(почетниот екран) и ќе ти се појави едно, не знам како да го кажам.. И имаш доле Themes, и си бираш.

Член од
30 јули 2011
Мислења
589
Поени од реакции
246
Задржи на екранот(почетниот екран) и ќе ти се појави едно, не знам како да го кажам.. И имаш доле Themes, и си бираш.
не е тоа,тема знам да сменам ама сите се темни,требало да биде рутиран тел за да може да се смени бојата на системските апликации,калкулатор,календар,call и слични

Kajgana Shop

На врв Bottom