Скриншот од вашиот Home screen

• Креатор на темата Креатор на темата mandak
  • Време на започнување Време на започнување
го користам за осветлување ако ми затреба да побарам нешто пред мене.ако имаш одзади блиц на камерата свети многу интензивно,а ако не од предна страна се јавуваа цел екран со интензивно бела боја.има и опции да свети наизменично со плава,бела и црвена боја како полициските светла,како и наизменични жолти светла како пред железнички премини.брка работа кога треба да побараш на пример паднат клуч во темница

Па дека и ја имам Desire C ама позади нема светло.
А тоа со дисплејот не сум пробал.:pipi:

пробај и со дисплејот,не е идеално како да има флеш светло,но сепак брка работа.на друг телефон од еден другар му ја инсталирав остава апликација,и таму свети флешот,а кај мене целиот екран свети со интензивна светлина

Screenshot_2013_09_24_23_13_30.png

Screenshot_2013_09_24_23_14_42.png

како да ја сменам темата на xperia J,не валпејперот,туку коа ќе влезам у сетинг,календар,именик или call,бојата да биде бела,зош основните теми се сите темни ?

како да ја сменам темата на xperia J,не валпејперот,туку коа ќе влезам у сетинг,календар,именик или call,бојата да биде бела,зош основните теми се сите темни ?

Задржи на екранот(почетниот екран) и ќе ти се појави едно, не знам како да го кажам.. И имаш доле Themes, и си бираш.

Задржи на екранот(почетниот екран) и ќе ти се појави едно, не знам како да го кажам.. И имаш доле Themes, и си бираш.

не е тоа,тема знам да сменам ама сите се темни,требало да биде рутиран тел за да може да се смени бојата на системските апликации,калкулатор,календар,call и слични

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom