Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Гол ди Мунтари пута два
Отсекогаш бил таква пичка Киелини, затоа го мразам највеќе на светот, колку сака нека е добар јас фацата не можам да му ја смислам. Абе Конте ми е симпатичен у споредба со овој! Се да му ебам носларско, погнасен играч немало и нема ни да има.
Тема ЈУВЕНТУС - МИЛАН а само пет страни до сега![]()
Кoj играл на картони во кладилница денескаДобро прво полувреме, многу борбеност од двете екипи у второ ако се продужи ваке ќе падне и некој црвен картон =)
Не не брат, сериозно не можеш да ги ставиш Камбиасо и Киелини во иста реченица кога се работи за дебилизам и прљава игра. Да речеше Матераци ќе те разберев, ама Камби и Киелини не може да се споредуваат.е падна црвен де
јас за камбиасо вакво мислење имам,па не ја користам секоја прилика вакви трици да јадам
Нејќам да се карам со никого само ќе ве потсетам вас јувенташите да не заборавате дека и со Интер кога игравте на Лихтштајнер требаше да му се даде втор жолт ама го вадеше Конте и го ставаше Исла уште на полувреме и тоа 2 пати во дербито