Јувентус-Милан, 6 октомври 2013, 20.45

• Креатор на темата Креатор на темата Mondonico
  • Време на започнување Време на започнување

Победник во дербито:

• Вкупно гласачи
    64
Статус
Затворена за нови мислења.
Гол ди Мунтари пута два :icon_mrgr:

е падна црвен де
Отсекогаш бил таква пичка Киелини, затоа го мразам највеќе на светот, колку сака нека е добар јас фацата не можам да му ја смислам. Абе Конте ми е симпатичен у споредба со овој! Се да му ебам носларско, погнасен играч немало и нема ни да има.

јас за камбиасо вакво мислење имам,па не ја користам секоја прилика вакви трици да јадам

Јуве победи како што и очекував ама играта горе-доле иста со претходните неколку меча. Има уште многу работа за овој тим. Многу сиво го играат овој дел од сезоната.

Уште само еден пораз на Милан од Удине дома и ќе имаат бодови колку и одиграни натпревари...

:гик:

Добро прво полувреме, многу борбеност од двете екипи у второ ако се продужи ваке ќе падне и некој црвен картон =)
Кoj играл на картони во кладилница денеска :D

Да беше обратна ситуацијата Мексес-Киелини досега ќе имаше испишано 10 страни за тоа како со евенуален пенал+црвен Милан ќе победел и како Јуве украл уште еден натпревар. Сега вака никому ништо, се разбира затоа што Јуве пак победи. Се надевам дека кога ќе ја пресметувате "реалната" табела на крајот од сезоната нема да ги заборавите овие моменти, дека кога судијата нема да свирне нешто во твоја полза или слично пак може да се добие натпревар.

Многу интересен натпревар беше, ви реков дека безвеза сте песимисти :D. Јуве беше одличен во нападот, ама во одбрана пак оние индивидуалните глупави грешки се покажаа на дело. Уште многу работа треба да се избегнат овие глупи работи, оти во друг натпревар може нема да водиме два разлика па да не не кошта ништо.

Џонтра Волта

Другар гледаш дека кога Запата игра во противничката одбрана нема место за паника ?
Џовинко во буквална смисла му ја скрши кичмата :cool:

Абе Миланези сега колку гола има дадено Мунтари против Јуве, 2+1 може ли да ја направиме :icon_mrgr: ?

е падна црвен де

јас за камбиасо вакво мислење имам,па не ја користам секоја прилика вакви трици да јадам
Не не брат, сериозно не можеш да ги ставиш Камбиасо и Киелини во иста реченица кога се работи за дебилизам и прљава игра. Да речеше Матераци ќе те разберев, ама Камби и Киелини не може да се споредуваат.

Нејќам да се карам со никого само ќе ве потсетам вас јувенташите да не заборавате дека и со Интер кога игравте на Лихтштајнер требаше да му се даде втор жолт ама го вадеше Конте и го ставаше Исла уште на полувреме и тоа 2 пати во дербито

Нејќам да се карам со никого само ќе ве потсетам вас јувенташите да не заборавате дека и со Интер кога игравте на Лихтштајнер требаше да му се даде втор жолт ама го вадеше Конте и го ставаше Исла уште на полувреме и тоа 2 пати во дербито

ех да не го извадеше интер лани ке си беа шампиони место 9то место и немаше да се испишуваат страници и др

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom