Со кој член од форумот сакате да се запознаете?

Најнови на листата се....гладиус,Крусер,Dark King и city :helou:

statusQuO, Medea, ~windy~, ada (obostrano), Raziel, noodle. Ги додавам на старата листа.

Marjan-Miki i God hates us all ги немам спомнато. И нив.

Би си ја едитирал погорната листа и би ги додал:
Џимеј
Болиглава
Красулка
Разиел
ВикторГГ
Квендолин

едит: На мојата листа со задоволство би ја додал и Мериџејн Појзн за да и покажам дека не ми е страв од неа и да видам што човек се крие позади тој ник кој секогаш знае да ме изнасмее:)

Да си ја напишам мојата листа:
Кхм... [drums]And now, ladies and gentlemen![/drums]:

wot
Болиглава
Пчелка
VeS
Емкаа
Bawbiie
Poolgirl
~windy~
Лејди Сатори
Викторгг
EnergieNo.1
Горан
Sussaro
MaryJane-Poison

Ии, ваљда толку се. Ќе додадам некој ако ми текне. :)

Обострана желба со членот погоре. ПараониК
нови на листава

Магде
Јован
Марјан-Мики(Би требало утре да се запознаеме :) )
Маарко.
Јувенташи колко што може повеке...

Ако сум заборавил некој нека извини :) Толко за сега.

да почнам...
Џимеј - (више не ги кажувам причините зш оти си знаеш откога сме обајцата на форумот)
wot - Типов го имам фатено на пик уште на почетоците на разглабањето на мистериите во Египет.
Лет3 - Исто важи и за тебе
Tender girl - една од членките кои многу ги почитувам на форумов
девојка111 - истото и за тебе важи:)
Пикасо - човек те читам често на историја.
Толку за сега...

Битолската багра, пошто никој не знам од нив, а и самиот сум од Битоља :)

После Saladin, wot, Тикви4ка...

Сигурно има уште некој, сега не ми текнува :)

па има доста интересни што ми се али ај да не откивам уште од одма секако сум нова

Со членов што го цитирам.

*Некојасодржајнареченицазагладиусданемебрише.
Ако не те брише гладиус, ќе те бришам јас. Ти менува нешто?
За да ви биде појасно, обично на теми се пишува тоа што се бара во насловот или воведот. Оваа читате како гласи? Ако не можете да ја разберете, не ви е крив ниту еден модератор ни администратор.

па има доста интересни што ми се али ај да не откивам уште од одма секако сум нова
Еве пример какви постови не се толерираат. Да не општам зошто, сфаќате, нали?
Ако не ви се пишува не пишувајте. Ако не знаете што да кажете, пак не пишувајте. Ако ве нервира некој, трк некој круг околу зграда и ќе ви помине.
Сите знаете да се жалите на тоа дека сите останати членови на форумов прават калакурница со оф топик или безначајни постови, а ако се стегне плачете и за нив и за вас. Е па сега...

Ако не те брише гладиус, ќе те бришам јас. Ти менува нешто?
За да ви биде појасно, обично на теми се пишува тоа што се бара во насловот или воведот. Оваа читате како гласи? Ако не можете да ја разберете, не ви е крив ниту еден модератор ни администратор.

Еве пример какви постови не се толерираат. Да не општам зошто, сфаќате, нали?
Ако не ви се пишува не пишувајте. Ако не знаете што да кажете, пак не пишувајте. Ако ве нервира некој, трк некој круг околу зграда и ќе ви помине.
Сите знаете да се жалите на тоа дека сите останати членови на форумов прават калакурница со оф топик или безначајни постови, а ако се стегне плачете и за нив и за вас. Е па сега...
не плачеме а еве ај да кажам една од личностите шо би сакала да ја запознаам си ти:kesa:

dzish
acid
peppeGT
JeepMKD
Blind
pio-pzs
Shadow-Man
Master-X неонацистот и овие вака ми паднаа на памет:helou:

досегашниот список беше отприлика ваков :) :

Мрак, Shmekerot, Ајанта, Shorty, Raperce, Deep Purple, Scarlett O'hara и пробистипка .

Уше еден додавам :) Братот ... баш ќе ми биди мерак уз пиво да врзиме историски муабети :):)

Jonny, Bratot, ABC, Concrete, Realen07, Leandra, Novinarka...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom