Фан клуб - РК Металург

Читај и плачи...:ROFLMAO:
За шо да плачам?! Колку за инфо ги следам и двата тима во настапите, не сум ориентиран кон никој, мило ми е кога и двата тима остваруваат значајни резултати, ама го подувте курот со тоа дека Вардар играл ЛШ оти Металург стасал до мочано 1/4 финале лани. И да те потсетам дека со овоа шо ми го остави не ми даде одговор на прашањето зошто Хамбург играше квалификации.

Се вежбале комбинации за Барселона :pos::pos::pos:
Уф свака ти част како си ме изнасмеал :pos::pos::pos:

Добро ајде, игравме со максимум од силите но едноставно Нексе беше премногу силен и искусен состав кој во моментот едноставно неможеме да го совладаме.
Те бендисува ова повеќе? Пореално е така?
--- надополнето: 5 октомври 2013 во 23:36 ---
За шо да плачам?! Колку за инфо ги следам и двата тима во настапите, не сум ориентиран кон никој, мило ми е кога и двата тима остваруваат значајни резултати, ама го подувте курот со тоа дека Вардар играл ЛШ оти Металург стасал до мочано 1/4 финале лани. И да те потсетам дека со овоа шо ми го остави не ми даде одговор на прашањето зошто Хамбург играше квалификации.

Затоа што го немаа Вујо во составот. Немаше кој да тепа судии во решавачките натпревари.

Читај и плачи...:ROFLMAO:
Group C:
Metalurg Skopje (MKD) – PSG Paris (FRA) 28:26 (12:12)
After a close and finally lucky win at Wacker Thun, Metalurg Skopje proved their ambitions by taking the scalp of one of the main contenders. With four points the Macedonian champions have the optimum on their account, while Paris still only have those lucky two points, won against Minsk in their opener on home court.
Nearly 7,000 spectators attended the second straight handball deli at Boris Trajkovski arena after the thrilling Vardar – Barcelona draw one week ago.
Renato Vugrinec was Metalurg’s hero, as the Slovenian scored nine times, while on the other hand former Montenegrin international Fehrudin Mehic netted in five times.
Those 6,953 spectators in Skopje caused an incredible noise, pushing their – eventually successful – team to the limit. After completely equal 48 minutes, the 23:22 was the last lead for Paris. While Metalurg goalkeeper Darko Stanic shut up shop, his team mates reached a higher efficiency in attack.

In the final stages were more clever than the “world selection” from the French capital, which could not manage to turn the match again and caused too many failures in attack in the crucial stage.
http://www.ehfcl.com/men/2013-14/article/17776/Black Saturday for French teams

А пехарот каде е? :cool:

mkd-54820.jpg

Хит на денов ми си со тврдењата дека Лино им дава бодче како на Евровизија на Нексе и со ова за вистинскиот шампион на МКД.
Ах бе Жаре.. уште истото го тераш.

П.С.

Сликава не е провокација туку само претставува објаснување до членот кој е во заблуда за тоа кој е шампион и најтрофеен ракометен клуб во Македонија. За повеќе слики нека повели во галеријата на клубот.

А пехарот каде е? :cool:

Хит на денов ми си со тврдењата дека Лино им дава бодче како на Евровизија на Нексе и со ова за вистинскиот шампион на МКД.
Ах бе Жаре.. уште истото го тераш.

П.С.

Сликава не е провокација туку само претставува објаснување до членот кој е во заблуда за тоа кој е шампион и најтрофеен ракоментен клуб во Македонија. За повеќе слики нека повели во галеријата на клубот.

Кој пехар :confused:

Шампионскиот де за сезона 2012/2013. Тој ние што го кревавме во Кале. У витрина таму во Кале што е сеа.

Или ние имаме копија а оригиналот Станиќ под маица го украл од Кале и Лино си го трие по дома? :вонзем:

Затоа што го немаа Вујо во составот. Немаше кој да тепа судии во решавачките натпревари.
Епа да го имале Вујо ќе беа шампиони во домашното првенство и немаше да играат квалификации, ама исто како и Металург НЕ беа шампиони па си играа квалификации. Добро сеа ако не пропаднеа Атлетико и Медведи, Металург ни квалификации немаше да игра, ама битно Вардар игра ЛШ благодарение на 1/4 финалето шо го играше Металург. Која патетика си човече ни сам не си свесен. И да те потсетам дека не секој шо ќе поднесе тука критика е фан на Вардар.

Шампионскиот де за сезона 2012/2013. Тој ние што го кревавме во Кале. У витрина таму во Кале што е сеа.

Или ние имаме копија а оригиналот Станиќ под маица го украл од Кале и Лино си го трие по дома? :вонзем:

Грешка да не си друже, ова да не ви е од некој турнир во Грчка што сте го играле.

Грешка да не си друже, ова да не ви е од некој турнир во Грчка што сте го играле.

Да едно турнирче со последна утакмица во Кале против еден комшиски клуб. И замисли победивме на турнирчето ни дадоа пехар и директно во ЛШ да играме. А тие другите слушам лижеле по федерации за да играат некои си баражи таму незнам не сум запознат.:cool:

Епа да го имале Вујо ќе беа шампиони во домашното првенство и немаше да играат квалификации, ама исто како и Металург НЕ беа шампиони па си играа квалификации. Добро сеа ако не пропаднеа Атлетико и Медведи, Металург ни квалификации немаше да игра, ама битно Вардар игра ЛШ благодарение на 1/4 финалето шо го играше Металург. Која патетика си човече ни сам не си свесен. И да те потсетам дека не секој шо ќе поднесе тука критика е фан на Вардар.

Металург играше квалификации само затоа што играше 1/4 финале. Се гледа од далеку дека си фан на Сава Медведи. Иди таму пишувај во нивниот фан клуб и не го дрви више.
--- надополнето: 5 октомври 2013 во 23:51 ---
Да едно турнирче со последна утакмица во Кале против еден комшиски клуб. И замисли победивме на турнирчето ни дадоа пехар и директно во ЛШ да играме. А тие другите слушам лижеле по федерации за да играат некои си баражи таму незнам не сум запознат.:cool:

Незнам јас што, како, само знам дека ние сме вистинскиот шампион на Македонија.

Ајј малце помогнете, кој од домашните екипи дават највише репрезентативци?
по мене:
Струмични мислам ке дадат 1 (можно е)
Вардар 2
Металург , многу се кој ке ги брои ;)
Затоа е металург по народен зашто неутралните љубители во металург ја гледаат репрезентацијата !

Ајј малце помогнете, кој од домашните екипи дават највише репрезентативци?
по мене:
Струмични мислам ке дадат 1 (можно е)
Вардар 2
Металург , многу се кој ке ги брои ;)
Затоа е металург по народен зашто неутралните љубители во металург ја гледаат репрезентацијата !

Така е! Металург е македонска репрезентација (y) овие другите се платеници.

Металург играше квалификации само затоа што играше 1/4 финале. Се гледа од далеку дека си фан на Сава Медведи. Иди таму пишувај во нивниот фан клуб и не го дрви више.
--- надополнето: 5 октомври 2013 во 23:51 ---

Незнам јас што, како, само знам дека ние сме виситнскиот шампион на Македонија.

Не бе Жаре... бев во сала ги бројам и осум пехари се. Последниов е од 2012/2013. Жими се не те лажам. Или да побарам уште некоја слика па да постирам тука за потврда?

Не бе Жаре... бев во сала ги бројам и осум пехари се. Последниов е од 2012/2013. Жими се не те лажам. Или да побарам уште некоја слика па да постирам тука за потврда?

Кој кур ти е тој Жаре?

Не го дрвам, надрвен ми е. Не сум знаел дека за играње 1/4 финале давале на второ пласираниот тим во домашното првенсто да игра квалификации, овоа некое ново правило е. Оди ти сеа касни си медоЛИНО и сонувај дека сте вистинскиот шампион, компир еден.

Комедии ви се темиве за Вардар и Металург (y)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom