Ф
Фил Ајви
Гостин
утре го играм Ливерпул после две цели години за поголема уплата... или ќе биде се како што треба или ќе ме маваат флешови од тој период кога изгубив 300+ евра на нив
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ако судиме според досега прикажаното треба да ги згазат Палас со повеќе од 2 разлика. Некако фокусирано ми делуваат сезонава, не се ко претходните да играат една добра па после 2-3 слаби утакмици. Башка и Суарез им се врати...утре го играм Ливерпул после две цели години за поголема уплата... или ќе биде се како што треба или ќе ме маваат флешови од тој период кога изгубив 300+ евра на нив
Villlareal -T1 2+
Hannover -GG
Metz -1
Troyes -1
Dordrecht -1
10.76
За СЕХА лига каде можат да се најдат коефициенти ?
Ако судиме според досега прикажаното треба да ги згазат Палас со повеќе од 2 разлика. Некако фокусирано ми делуваат сезонава, не се ко претходните да играат една добра па после 2-3 слаби утакмици. Башка и Суарез им се врати...
Вилареал Т1 @ 1.65
Троја Т1 @ 1.65
А Саутемптон?
Ливерпул ме плаши во коцкарска смисла, лани влегоа во убава серија, и таман кога ги ставив дома со WBA, ме издигнаа на сингл со WBA, 2-0 изгубија...
И имаа на неколку наврати такви периоди, ке изиграат 3-4 добри утакмици, таман си викаш, добро е, може да се играат на ливче, и ке изиграат утакмица тотално дијаметрална од тоа што си гледал претходно...
Мислам дека сезонава се нешто посигурни, но не би се опуштал на поголема уплата, зошто 3 утакмици одиграа со 1-0 и чување водство...
Сепак, КП не е WBA, и оваа утакмица, би можела да се игра. иако коефициентот е педерски мал ...
оф:
Знае некој зошто не е активен fearless?