Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
утре го играм Ливерпул после две цели години за поголема уплата... или ќе биде се како што треба или ќе ме маваат флешови од тој период кога изгубив 300+ евра на нив

утре го играм Ливерпул после две цели години за поголема уплата... или ќе биде се како што треба или ќе ме маваат флешови од тој период кога изгубив 300+ евра на нив
Ако судиме според досега прикажаното треба да ги згазат Палас со повеќе од 2 разлика. Некако фокусирано ми делуваат сезонава, не се ко претходните да играат една добра па после 2-3 слаби утакмици. Башка и Суарез им се врати...

Ај ако најдете негде повисок коефициент на манчестер Ј од спортлифе пишете, мислам да ја ставам со ливерпул.

За СЕХА лига каде можат да се најдат коефициенти ?

во бетсити имаш секое коло, сега сеуште нема коефициенти утре од сабајле би требало да дадат провери си на нивната страна..

Ако судиме според досега прикажаното треба да ги згазат Палас со повеќе од 2 разлика. Некако фокусирано ми делуваат сезонава, не се ко претходните да играат една добра па после 2-3 слаби утакмици. Башка и Суарез им се врати...

А Саутемптон?

Ливерпул ме плаши во коцкарска смисла, лани влегоа во убава серија, и таман кога ги ставив дома со WBA, ме издигнаа на сингл со WBA, 2-0 изгубија...
И имаа на неколку наврати такви периоди, ке изиграат 3-4 добри утакмици, таман си викаш, добро е, може да се играат на ливче, и ке изиграат утакмица тотално дијаметрална од тоа што си гледал претходно...

Мислам дека сезонава се нешто посигурни, но не би се опуштал на поголема уплата, зошто 3 утакмици одиграа со 1-0 и чување водство...

Сепак, КП не е WBA, и оваа утакмица, би можела да се игра. иако коефициентот е педерски мал ...

Ајде една од мене за утре ...
Широки брег - Црвена Звезда H2 -7.5
Звезда никогаш појака, Широки никогаш послаб ! Годинава донесоа многу појачувања во Звезда , пред се Чарлс Џенкинс од Голден стејт , Шилб Блејк од Шалон , Бобан Марјановиќ 222цм висок центар , Јака Блажич млад и талентиран кошаркар кој можевме да го видиме ова лето на европското првенство , Иван Раденовиќ и Нелсон де маркус , ако се додаде на овие и новиот капитен Марко Симоновиќ , Рашко Катич кој беше одличен за србија на европското првенство . На спротивната страна е обратно , Широки се во голема финансиска криза и едвај успеале да ја уплатат бараната сума за да играат во АБА лигата , поради таквата криза си заминаа 90% од играчите што лани настапуваа за нив а како замени се донесени просечни играчи и без искуство во вакво натпреварување . Хендикепот е добар само 8 поени , а според мене Звезда како бр.1 фаворит годинава за АБА лигата би го добила со двоцифрена разликаа овој натпревар !

А Саутемптон?

Ливерпул ме плаши во коцкарска смисла, лани влегоа во убава серија, и таман кога ги ставив дома со WBA, ме издигнаа на сингл со WBA, 2-0 изгубија...
И имаа на неколку наврати такви периоди, ке изиграат 3-4 добри утакмици, таман си викаш, добро е, може да се играат на ливче, и ке изиграат утакмица тотално дијаметрална од тоа што си гледал претходно...

Мислам дека сезонава се нешто посигурни, но не би се опуштал на поголема уплата, зошто 3 утакмици одиграа со 1-0 и чување водство...

Сепак, КП не е WBA, и оваа утакмица, би можела да се игра. иако коефициентот е педерски мал ...

Мислам дека Роџерс ги среди сезонава, особено на психички план. Се виде тоа со Сандерленд у прошлото коло, да беше лани утакмицата да речеме, Сандерленд ќе израмнеше на 2-2 во најмала рака, али оваа сезона тоа е друга приказна, барем за сега. Инаку не знам дали ќе ги играм, 1.25 нека се носи у три лепе, само ќе ми смета на тикет.

Ја меркам Дортмунд за т2 2+, 1.60 е многу добар коефициент, увек кога играат тешки утакмици Дортмунд запнуваат и играат страшни утакмици, така да очекувам да брцнат 2 комада утре. Иначе и гг3+ може да се игра тука, Менхенгладбах е домашна екипа и редовно постигнуваат голови, па дури и против фаворитите.

Реал исто има добар коефициент, Леванте не знаат кај тераат сезонава.

Некако ми се чини дека за утре Шалке кец (1,80) и Манчестер.Ј двојка (1,70) се поклон квоти и треба да се искористат ?!

На Манчестер моментално нема поклон квоти...
Одбрана катастрофа, игра никаква...

Иако си навивам за нив, и играме против ебан Сандрленд, дур не ја средат и стабилизираат играта, не ставам пари на нив, макар и 0-7 тепале утре...

Дур не видам 2-3 меча константност во форма, ништо од моите пари на Јунајтед...

оф:
Знае некој зошто не е активен fearless?

Незнам али знам дека е ѕвер типот од пред две години кога ги млатевме Јужноамеричките лиги а и зошто би бил активен и онака квалитетот овде е слаб со одредени исклучоци

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom