Фан клуб: МЗТ Скопје

• Креатор на темата Креатор на темата arap
  • Време на започнување Време на започнување
Како може бе камерата од кај фемили да биде, колку се глупи овие МТВ!!:facepalm:
Не се глупи тие од МТВ туку такви се правилата на АБА и УЛЕБ, а правилата се дека камерите мора да бидат позиционирани наспроти клупите на тимовите.

Не се глупи тие од МТВ туку такви се правилата на АБА и УЛЕБ, а правилата се дека камерите мора да бидат позиционирани наспроти клупите на тимовите.

И навивачката група спротивно од клупите.

И навивачката група спротивно од клупите.
Фемили си се стандард на нивната трибина, само шо од оваа сезона камерите ќе бидат на спротивната трибина за разлика од ланската сезона. Такви биле правилата, не се МТВ криви.

пипан смрдеж еден, чмару еден продаен, вака да се нервираше дури Македонската епрезентација ја тепаа, ку.оглав копук, идиот.

он!!! браво МЗТ! секоја чест

Прво честита победа...Криво ми е шо не заврши +30 на крајот(кога дојде +25 ги стави Огнен и ова детево до лани у Работнички шо беше,па намалија колку толку :D )

За играта...Првпат да гледам Македонски тим/репрезентација,сеедно,што не е играта фати топка и шутирај(добро,Костовски си фрли 2 пати како во Куманово,ама нема врска...целосно гледано). Одбраната-ОДЛИЧНА,преку 20 топки украдени мислам имаше,исто така 3-4 банани што ја дигнаа публиката. Во напад имаше акции,воиграни акции. Секоја чест на Вукоичиќ. Е сега,има неколку ситуации шо сите негодуваа околу мене. Оташевиќ секој пат кога игра одбрана тргнува да краде топка,има брзи раце,а спори нозе. Затоа во трета четвртина по 20 секунди направи 2 лични,со претходните 2 тоа беа 4 и го преседе натпреварот на клупа. Колку-толку утакмицата беше јасна по кој тек оди,ама со посериозни тимови неможе така. Црнецот исто имаше 2-3 испуцавања за тројка,ама верувам и тоа дека ќе се среди. У глобала,изгледаше одлично па само продолжете така(освен кога ќе играте со нас,нормално :D ). Исто и да ве пофалам ФА,добра кореографија на почетокот и добро ви одеше онаа новата песна што ја пеевте во двоглас(Скопје,Скопје завршуваше) :D . Иам мали замерки шо некој предмети беа фрлени на паркетот,исто така и димната ја фрли некој,ама за среќа не влезе на паркетот. Поздрав

Леле ги измочавме денеска:D
Пипан сеа може комотно да го пуши,ке победеле у Скопје:pos:

И да,Фемили Аеродром се број еден......:D

прво честита победа, да висе множат. одлично изигравте, добра одбрана, тимска игра на ниво и секако ОДЛИЧНА АТМОСФЕРА НА ТРИБИНИ!!! :)

второ-знам дека е мноооогу рано, ама дали само јас почнувам да го препознавам НОВИОТ СЕЛЕКТОР НА МКД? :sneaky:

Кое мочање и го дадовме на Олимпија, не знаеја на која страна да фатат. Иако сум оптимист не очекував ваква убедлива и лесна победа. Засилувањата речиси во целост се погодени, Влада му одржа лекција на Алаш, Фемили стандард беа одлични, Олимпија како што реков си оди помачана и така:).

Иначе ако се продолжи со вакви добри игра ништо чудно МЗТ да се најде во игра за фајнл фор.

Мене Влада ми беше океј тренер и во Звезда, мислам дека е правиот избор за МЗТ. Без разлика, одлична утакмица и победа против Олимпија. Сега сигурно Пипан се чувствува како гомно на дожд и баш ми е мило.

Понатаму сигурно ќе биде уште подобра играта и Борис ќе биде исполнет до последно место.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom