Фан клуб: РК Пелистер

• Креатор на темата Креатор на темата ziko bt
  • Време на започнување Време на започнување
Абе Иренче,оди срце гледај си шминките таму...:pipi:
Чуролиновски....:LOL:
Овај Димовски шо го напиша Иренчето е сигурно Славиша(Димитријевски слушна Иренче?):)..
П.С.
Туку ме чуди на Петко син му да дај 6 голаo_Oнемој да ме јебеш...
Сигурно Иренчето има љуфнато нешто....:pos:

То и јас ко прочитав одма ме зачуди, каде бе си викам овај 6 гола :D
Сега или е грешка на Иренчето или ни ги затна устите Петко јуниор :D

547315_479941378779566_45089967_n.jpg

Го знај некој овај со кошулата?Тој е шо требаше претседател да биди.Сашо Павловски(така некако мислам се викаше)?или друг е?
П.С.
Филип Кузмановски потпиша договор,иначе се работи за доста високо дете,речиси 2 емтра,само имаше малер летово(ја скрши раката)па испушти многу...
Ако можи нешто да бидни од детево нема да биди лошо,ако не за напад,барем за одбрана нека го спремат...фалат високи играчи во одбрана...
П.П.С.
На сликата е Сашо Павловски,новиот претседател на клубот...

Кузмановски ако не грешам беше најдобар играч на кадетската репрезентација пред неколку месеци... Ама не сум сто посто сигурен да не шпекулирам, не го знам детето...

Како се погодија ама овие дресојте од Циле, уште 5-6 сезони ќе тераме со нив :giggle:

Како се погодија ама овие дресојте од Циле, уште 5-6 сезони ќе тераме со нив :giggle:
Немаме гајле,и да снема ќе позајмат од фудбалот,и тие исти имат,плус нивните понови се:D ....од ракомето се стари веќе 2 години...:drk:

Кузмановски е голема надеж на Битола во ракомето, само во убај раце да падни, а раката шо ја скрши ќе помини ...
Александар Босеовски играч на натпреваро во Штип ...
А според моите информации уште малку па ќе биди и официјалното претставување на Силјан Тата Мицевски за ракометен бос во Битола ...
А имам и уште една информација шо ми вели дека во Р.К. Битола ќе имало исто јак инвеститор, ама и таму не се кажва шо како ...
Слабо стојме со обективноста од страна на клубојте во Битола, се понашат како тие клубојте некој од дома да ги има дојсено, како на татковци му да се .... хахахахха
--- надополнето: 2 октомври 2013 во 20:45 ---
Кузмановски е голема надеж на Битола во ракомето, само во убај раце да падни, а раката шо ја скрши ќе помини ...
Александар Босеовски играч на натпреваро во Штип ...
А според моите информации уште малку па ќе биди и официјалното претставување на Силјан Тата Мицевски за ракометен бос во Битола ...
А имам и уште една информација шо ми вели дека во Р.К. Битола ќе имало исто јак инвеститор, ама и таму не се кажва шо како ...
Слабо стојме со обективноста од страна на клубојте во Битола, се понашат како тие клубојте некој од дома да ги има дојсено, како на татковци му да се .... хахахахха

Е арно ако е безпари,ко шо изгубив мерак за ракомет и тие 50денари со голема болка би ги дал:ROFLMAO:
Нека земат нека го средат клубо па после и 100че ако треба ке плаќаме,вака ептен ми е мака ко ке глеам ние со кој играме а во Скопје гиганти идат секоја недела,чиста среќа во Оне Битола не му дават код да продават карти за ЛШ иначе ќе се излажев па за Вардар-Псж карта ќе купев.:pos:

Добар беше на Петко гордоста бе шо се жалевте толку :D е сеа шо беа боса екипа и шо требаше со 20разлика да ги тепаме е друга приказна :rolleyes:

Колку е слаба лигата,мизерија невидена...:tapp:
И како ќе прајме играчи во една ваква лига?
Во ваква лига и Карабатиќ да дојди ќе затупи....
Никогаш не сме имале послаба лига отсега,очај се сите екипи...:facepalm:
Шо да кажам за денешниот меч,полесен тренинг...не вреди да се коментира....:cenzura:

Лигата ни е лајно а ракометот ни е спорт број 1 во земјата.:confused:
Во РФМ ги заболе за квалитетот на лигата , битно имаме 2 клуба во ЛШ...
А дека останатите се сите мизерија , то не е важно...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom