- Член од
- 20 септември 2013
- Мислења
- 6
- Поени од реакции
- 0
Колко може најдолго да се живее со рак опфатен на целата страна на грбот ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
И сега муабетот е да не се депилираме по салони со топол восок?Ако го загрееш возок на 200 степени тој ќе се јаглениса, восокот е органска материја и не трпи високи температури. Како и да е, знаеш како се стерелизира нешто, на високи температури, подолг временски период, или под дејство на зрачење, ова се е гола вода и ви вадат муабети.
И сега муабетот е да не се депилираме по салони со топол восок?
Не дека сум имала ваков некој проблем, како членот погоре, ама превентивно да си знам...
Другарка имаше исто проблем со восокот од козметичкиве салони, и' се исфрлаше цела кожа, па почна со свој восок да иде таму и да ја депилираат. Исто, мислам дека депилацијата со ладен восок е каде каде подобра од онаа со топол.И сега муабетот е да не се депилираме по салони со топол восок?
Не дека сум имала ваков некој проблем, како членот погоре, ама превентивно да си знам...
Знам дека ладната е подобра. Ама ај депилирај препони со ладна депилација. Имаш ли ти толку храброст? Јас немам.Другарка имаше исто проблем со восокот од козметичкиве салони, и' се исфрлаше цела кожа, па почна со свој восок да иде таму и да ја депилираат. Исто, мислам дека депилацијата со ладен восок е каде каде подобра од онаа со топол.

Му се има ли на некој случено кога ќе стане од спиење да осеќа како треперење на малиот мозок, ова ми се случува само кога спијам на грб.. од што може да е?
http://make-everything-ok.com/
--- надополнето: 1 октомври 2013 во 03:24 ---
idi na doktor...ne cekaj na forum

Ако е рѓосано и ако било длабоко, мој совет е да примиш инекција против тетанус.Ај ако може помош и совет
Досега сум немал мака со болка на бубрези но мислам овој пат дека е такво нешто веќе 5-6 дена ме искина левата страна назад во пределот на бубрегот. Водава е доста срање во последно време во Прилеп а пијам по обичај многу вода (преку 4литри на ден) дали е можно да се има воспалено бубрегот поради ова. Што да земам за да ме намали болката бидејќи денес е доста голема и едвај се наведнувам, а на лекар требаше да одам денес за проверка на крв али имав многу работа и не стасав па најверојатно утре ќе одам да проверам крв иако се сомневам дека таму ќе ме прегледаат за ова.
ја распарав денес при работење малку раката али е солидно длабоко, а ја удрив на рѓосан предмет. Ме потурија со ракија и ја врзав со завој, дали е тоа доволно или да одам да ми стават нешто против тетанус и такви чуда.