Дежурна Ординација! #2

• Креатор на темата Креатор на темата Ѓорѓески
  • Време на започнување Време на започнување
Колко може најдолго да се живее со рак опфатен на целата страна на грбот ?

Ако го загрееш возок на 200 степени тој ќе се јаглениса, восокот е органска материја и не трпи високи температури. Како и да е, знаеш како се стерелизира нешто, на високи температури, подолг временски период, или под дејство на зрачење, ова се е гола вода и ви вадат муабети.
И сега муабетот е да не се депилираме по салони со топол восок?
Не дека сум имала ваков некој проблем, како членот погоре, ама превентивно да си знам...

Не дека сум имала ваков некој проблем, како членот погоре, ама превентивно да си знам...

Да не се, или да си купиш твој восок и да си однесеш.

Му се има ли на некој случено кога ќе стане од спиење да осеќа како треперење на малиот мозок, ова ми се случува само кога спијам на грб.. од што може да е?

Другарка имаше исто проблем со восокот од козметичкиве салони, и' се исфрлаше цела кожа, па почна со свој восок да иде таму и да ја депилираат. Исто, мислам дека депилацијата со ладен восок е каде каде подобра од онаа со топол.

Другарка имаше исто проблем со восокот од козметичкиве салони, и' се исфрлаше цела кожа, па почна со свој восок да иде таму и да ја депилираат. Исто, мислам дека депилацијата со ладен восок е каде каде подобра од онаа со топол.
Знам дека ладната е подобра. Ама ај депилирај препони со ладна депилација. Имаш ли ти толку храброст? Јас немам. :)

Му се има ли на некој случено кога ќе стане од спиење да осеќа како треперење на малиот мозок, ова ми се случува само кога спијам на грб.. од што може да е?

Едно знам-малиот мозок не е и ако не се лаам мозокот дури и не чувствува болка а ако гледаш после така како да ги наречам "светки" низ просторот така налик електрони тогаш е од притисок работава, сепак ако е трнење(не треперење, мозок не требери) ова е од вратот и затоа препорачлива е еротска масажа од партнерката ако нормално ја имаш ако не и студентките се добри.

јас сум 19 годишно момче имам вртоглавица повеќе од 5 месеци значи во глата ми се врти многу а во вечерните часови освем шо ми се врти во глата ми се зема цела енергија на телото и ми се чини дека паѓам или дека ке паднам на секој чекор се чуствувам како да лебдам ко ке се движам (крвта ми е здрава) е проверив од што се можни овие симптоми синуси воспалени имам синуси или спондилоза мислам дека сум мал за спондилоза или психички ми е сето помогнетеми некако оти не се оздржува 5 месеци ова благодарам

Ако ти е од синуси ја знам лек

Сади се пченица у саксију, препоручливо е саксија да стои на прозор, нели заради сфетлину
И кд порасе тај зелена трава прво, сс ножице се шиша ама не скроз, само врвови, и тој сс кл'цан се лупа у нешто земњено, исто као кл'чани пиперке : ) и тој пушта воду такфу зеленкасту, е тај вода се ставља у нос по три капке сфак вечер пред спање
Такој се праи две недеље, лечи синуси сто посто

Пробај брат

http://make-everything-ok.com/
--- надополнето: 1 октомври 2013 во 03:24 ---
idi na doktor...ne cekaj na forum

abe brat odam na doktor tamu velat krvta ti e zdrava nisto nemas a jas od sto mi se vrti mi se cini deka ke padnam nemozam da se dvizam dzabe doktor velat od nerva mozi da ti e od ova od ona i nemozam vise da izdrzam krtva ti e zdrava velat i tolku od niv

arno si znae langelina ne se depilira tamu kaj so gospod dal neznam so se cepkate..........infekcii si pravite samo

Лелеее ме шекна времево еееејјјј.Главата ми е мутна ептен главоболка неам али осеќам дека ме стега вратот и во предниот дел на главата.Од времево е знам али незнам шо да праам шо да пијам врска неам само знам дека веке неам сила коа се мења време нон стоп ми е вака НЕКОЈ КЕ КАЖЕ ЛИ ЧАРЕ ама нешто стварно делотворно!!;)

Дечки, нема осигурување од АРМ у моментов а? Кога ќе се реши знае некој?

Ај ако може помош и совет
Досега сум немал мака со болка на бубрези но мислам овој пат дека е такво нешто веќе 5-6 дена ме искина левата страна назад во пределот на бубрегот. Водава е доста срање во последно време во Прилеп а пијам по обичај многу вода (преку 4литри на ден) дали е можно да се има воспалено бубрегот поради ова. Што да земам за да ме намали болката бидејќи денес е доста голема и едвај се наведнувам, а на лекар требаше да одам денес за проверка на крв али имав многу работа и не стасав па најверојатно утре ќе одам да проверам крв иако се сомневам дека таму ќе ме прегледаат за ова.
ја распарав денес при работење малку раката али е солидно длабоко, а ја удрив на рѓосан предмет. Ме потурија со ракија и ја врзав со завој, дали е тоа доволно или да одам да ми стават нешто против тетанус и такви чуда.

Ај ако може помош и совет
Досега сум немал мака со болка на бубрези но мислам овој пат дека е такво нешто веќе 5-6 дена ме искина левата страна назад во пределот на бубрегот. Водава е доста срање во последно време во Прилеп а пијам по обичај многу вода (преку 4литри на ден) дали е можно да се има воспалено бубрегот поради ова. Што да земам за да ме намали болката бидејќи денес е доста голема и едвај се наведнувам, а на лекар требаше да одам денес за проверка на крв али имав многу работа и не стасав па најверојатно утре ќе одам да проверам крв иако се сомневам дека таму ќе ме прегледаат за ова.
ја распарав денес при работење малку раката али е солидно длабоко, а ја удрив на рѓосан предмет. Ме потурија со ракија и ја врзав со завој, дали е тоа доволно или да одам да ми стават нешто против тетанус и такви чуда.
Ако е рѓосано и ако било длабоко, мој совет е да примиш инекција против тетанус.
А за бубрегот, не го чекај многу, иди на лекар. Ако те боли сега, напи се увин чај ако имаш. Само тоа ми текнува во моментот.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom