Фан Клуб: Интер

Добиле коли, за поголема мотивација:D
os8jn9.png

Не знае што уплаќа и после Тоти му е крив...

епа планираме оваа 1 у 2 да ја местиме .. а на Деко би му препорачал да ја игра само 1 на полувреме за да се фали дека го фанал Интер на спортска:pos:
--- надополнето: 2 октомври 2013 во 17:14 ---
Ми се свиѓа шо Пупоне не прати и во добро и во зло :))

секош сум тука покрај вас:love: ја пратам јас цела Сериа А и ги читам калчолигашките фан клубови на кајгана:)

и мене ми се свиѓа што си го вратил стариот ник, оној ти беше биг шит:pos:

Ја користам оваа прилика јавно да му се извинам на Паласио за сите гомна што ги изедов за него. Човекот е ѕверотиња и го заслужува дресот што го носи.

Како вчера да беше се сеќавам.На некој од старите менаџери паласио беше зверка.Ова од 2003-06 периодот не ми текнува кој менаџер.стално го земав во тимот и газеше заедно со робињо кој тогаш го купував од сантош:D Едниов во Реал трансфер на прави а другиов по неколку години во бос тим.Изгледа мн повеќе се очекуваше од родриго ама нас и ваков каков што е ни се најде мн

Ако против Рома играат Паласио и Милито во напад имаме добри шанси да победиме :)

Каде сте бе лузери..прекрасно е чуството после долго време повторно да го почуствувам и да пишам во овој лузерски фан клуб...што се случува со Интер наш оваа година??..како играме добри сме или пак истите маки..ајде ќе ја пробам Интер-Рома двојка следниот викенд па нека пукнат душманите

Каде сте бе лузери..прекрасно е чуството после долго време повторно да го почуствувам и да пишам во овој лузерски фан клуб...што се случува со Интер наш оваа година??..како играме добри сме или пак истите маки..ајде ќе ја пробам Интер-Рома двојка следниот викенд па нека пукнат душманите
Кај си бе ти? Ми должиш 60 дневници, цело лето те мењав...

Пупоне лепото, 2 недели аватар :D?
ајде, само нема претерување во аватарите, нека бидат повеќе смешни одколку навредливи:) .. а со нерешено никој не добива или сакаш по еден месец Лориа и двајцата да го носиме ? ..

sfw56t.jpg

:pos:

ајде, само нема претерување во аватарите, нека бидат повеќе смешни одколку навредливи:) .. а со нерешено никој не добива или сакаш по еден месец Лориа и двајцата да го носиме ? ..

sfw56t.jpg

:pos:

Пошто стварно не можев да се одлучам за која слика, еве одбери си аватар, каков Лорија.
https://www.google.com/search?q=rod...&sqi=2&ved=0CAcQ_AUoAQ&biw=1024&bih=677&dpr=1

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom