Ајдееее.... Де бре луѓе, да било вистина до сеа 10213920 пати ќе се дознаеше, не е Македонија толку голема, а и да е вистина на крај краева зошто тоа би требало било кого да го интересира? Тоа си е бе приватна работа. Не разбирам постирање за приватен живот на познати, никад не сфатив, никад не ме интересирало.Јас многу ја почитувам Каролина. И ми е многу симпатична, слатка, грациозна, пристојна, прибрана.. се што една пејачка треба да биде! Но, сакав да ги прашам оние кои се поинформирани од мене за нешто што разбрав за неа, но, не знам дали е вистина. Дознав дека Каролина абортирала бебе или пак го родила, но, го оставила во дом на 15 год.? Дали некој знае дали е тоа вистина?
Оваа година тешко да има нова поп песна,овие денови влегува во студио и почнува со снимање на песните од Македонско девојче,песните се веќе одбрани само да се снимаат,ќе бидат 8 нови песни и 2 преработки.Истиов треба да излезе во октомври,а за декември да има концертна презентација на албумов и целиот тој етно проект.Нека не гостува, нека сними нови поп песни