Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Брее дури си ја обрнаа Атлетико, секоја чест (y)

Немој сега Барса некој ладен туш да ми направи...

Арсенал те молам прими или дади гол. Моментот кога ја фаќаш Атлетико Мадрид 2 и 3+ 4.65 коефициент и те заебува Арсенал само 3+ :(

Ох бе Милан се да ти ебам....најневозможното ливче у последните 3-4 месеци сум си го напишал(Шалке 2, Челзи 2-2,Арсенал 1,Атлетико 2 и кошарка) и овие идиотиве ми земаа 8к од џепот :mad:

Наполи да ти ебам се што ти шета дома, да ти ебам и Де Ла да ти ебам и Пандев, Хамшик коњи да го ебат цел ден и жена му. На сите по ред све да им ебам. Па толку ли неможете да дадете гол коњи глупи

Што е финтава со продолженијава во Чемпионшип ? :eek:

Добар денов само ме стави во дилема дали утре нешто да бркам, сигурно ќе има некое пцуење на големо утре..

Денеска солидно си испаднаа, сите фаворити тепаа. Ја знаете поговорката, утре ништо нема да испадне...

Има посебни теми добивка/поплаки али гледам тука се радувате тука пцуете, така да... ај да им ебам матер на наполи толку неможеа гол да дадат а го победиа дортмунд, ќе имаше пари до собота пичка им материна.
Не се нервирам јас веќе ич, утрпнет сум си јас не ми е првпат.
инаку уплата 100 денари.

Attachments

• IMG_20131001_224156.jpg
    IMG_20131001_224156.jpg
    243,6 KB · Прегледи: 38
Или па не...

Шо кур, ебате утакмицата, по едно полувреме на двата тима. Куртоа да не испофатеше тоа зицерите ќе водеа овие со 2-3 разлика и ќе си тепаа. :)

Последните три пати како ги имав Наполи на листе САМО тие ме заебаа трите пати! Ебате милитантите! :tapp:

Шо кур, ебате утакмицата, по едно полувреме на двата тима. Куртоа да не испофатеше тоа зицерите ќе водеа овие со 2-3 разлика и ќе си тепаа. :)

Последните три пати како ги имав Наполи на листе САМО тие ме заебаа трите пати! Ебате милитантите! :tapp:

Е па да не играше Куртоа во Купот, можеби Реал ке го освоеше... Мислам, муабетов, what if е ...
Секаде се пишуваше х2 денес Атлетико...
--- надополнето: 1 октомври 2013 во 22:52 ---
Или па Зенит сигурната, или па Дортмунд е сомнителна, сите ќе ја играат. Или.

Што сака да каже писателот со реченицава?

Е па да не играше Куртоа во Купот, можеби Реал ке го освоеше... Мислам, муабетов, what if е ...
Секаде се пишуваше х2 денес Атлетико...
--- надополнето: 1 октомври 2013 во 22:52 ---

Што сака да каже писателот со реченицава?

Се да ви црта човек, страшно.

Па ти вчера го зборуваше ова што јас ти го напишав претходно. За Дортмунд, ти текнува?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom