Секс за време на менструација?

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Да бе , ќе умре некоја ако нема секс БАШ за време на деновите од менструација . Можам да и понудам да пуши :)

Сте имале? -
01-how-about-no-bear.jpg

Би имале? - Неее. Не сум до толку очајна. Ќе издржам 5-6 дена без

Kade potocno sum greska, objasni mi i demantiraj me. Vaka site postovi mozam na Kajganava da gi iscitiram i da im kazuvam, greska si.
:pos: во право си дека можеш.
Нз што очекуваш да те демантирам поточно..не се разбирам баш во медицинските изрази,но затоа знам со сигурност дека додека имаш,ако се тушираш редовно нема да мирисаш...е сега зависи нормално од организам до организам...па и потта не мириса кај секој исто... некој што и да прават пак копаат на 3км.

ПС. Ах колку мразам што го искоментирав ова.

:pos: во право си дека можеш.
Нз што очекуваш да те демантирам поточно..не се разбирам баш во медицинските изрази,но затоа знам со сигурност дека додека имаш,ако се тушираш редовно нема да мирисаш...е сега зависи нормално од организам до организам...па и потта не мириса кај секој исто... некој што и да прават пак копаат на 3км.

ПС. Ах колку мразам што го искоментирав ова.
Ти озбилна си со муабетов? Ало, менструација е, 256 пати ли да се тушираш дневно прв и втор ден?

Ти озбилна си со муабетов? Ало, менструација е, 256 пати ли да се тушираш дневно прв и втор ден?
Не :) Доволно е 1-2 пати... зависи секако и од твоите активности тој ден..па и онака некој пат и по 100пати се тушираш во денот ако сметаш дека има потреба од тоа..а не па за време на циклус..како што кажав претходно се зависи од организам до организам...

Не :) Доволно е 1-2 пати... зависи секако и од твоите активности тој ден..па и онака некој пат и по 100пати се тушираш во денот ако сметаш дека има потреба од тоа..а не па за време на циклус..како што кажав претходно се зависи од организам до организам...
Хаха :) значи џабе е да се тушираш, тоа е распаднат ѕид од матката, делови од неа, крв е само 15 посто од сето тоа. Има бактерии, како што подложен е организмот на инфекции тој период, можеш и партнерот да го надрља :) . Плус, не може да не мириса кога тоа е ткиво што се распаѓа. Не мириса десет минути откако ќе се истушираш, после пак се јавува мирисот на железо, не е тоа до организмот :)

сепак, гадно е тоа, јас самата себеси сум со гадна тогаш не па за друго, не разбирам како некој не може да се стрпи два три дена.

Ха ха,еден мој сограѓанин(се смета за тие `загрозените`) кога го прашаа на времето дали би пробал кога има добиено,рече-стршни да има внатре ќе го ставам

Хаха :) значи џабе е да се тушираш, тоа е распаднат ѕид од матката, делови од неа, крв е само 15 посто од сето тоа. Има бактерии, како што подложен е организмот на инфекции тој период, можеш и партнерот да го надрља :) . Плус, не може да не мириса кога тоа е ткиво што се распаѓа. Не мириса десет минути откако ќе се истушираш, после пак се јавува мирисот на железо, не е тоа до организмот :)

сепак, гадно е тоа, јас самата себеси сум со гадна тогаш не па за друго, не разбирам како некој не може да се стрпи два три дена.
Зависи на кој колку му трае. Некој кој има по недела дена или повеќе не знам дали ќе му се чека :D

Значи едино не се согласуваме околу мирисот :)
Што се однесува на сексот за време на менструација,потполно сум против тоа,без разлика дали мириса или не.. едно поради болките,друго дека сама се гадам,не па на некој да му се соблечам..и трето нема шанси да се напалам,па и да не можам да издржам без секс..како божем крај на светот ќе биде ...
--- надополнето: 1 октомври 2013 во 21:54 ---
Зависи на кој колку му трае. Некој кој има по недела дена или повеќе не знам дали ќе му се чека :D
Што да не ќе цркне без секс случајно? Но добро,се зависи до вкусот ..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom