Секс за време на менструација?

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Бев принуден да пробам и стана пракса. Јбг ептен сакаше да го прима. Нимфото у неа не можеше да се скроти. Имавме само кога ќе се поисцеди накај 4тиот ден. Малку крв на чаршав ама се на се mutual pleasure. Посебно она. После тоа обавезно на мочање.

Првите 2-3 дена од циклусот никако, за понатаму нема гајле. Само да се постели некој чаршав за секој случај.

јас исто така сум имал.малку боли и пече, ама пуста желба и забрането кога ке се спојат.
иначе малку мириса

Ау јас мирис од крв не можам да поднесам, како железо, можам во истиот момент да повратам.....и порано заб коа вадев после 2 дена повраќав од крвта што ја чувствував во уста :sick: а не па ова.....ни сум пробал, ни пак планирам да пробам.....од 5-6 дена без секс никој не умрел....

6h1w.jpg

Леле ова испаѓа како вицот со Трпе и Трпана.
Малку оф топик

Доаѓа Трпе мртов пијан и почнува да води љубов со Трпана. Снаува сабајлето што ќе види, Трпана ја нема а целиот кревет облеан во крв. Трпе го фаќа паника ... леле сум ја убил Трпана. Иде во ВЦ да се измие и си го гледа крвавото лице....леле не сум ја убил Трпана...сум ја изел :D

Инаку он топик....сум пробала но во последните денови од менструацијата, нема шанси 2-3 ден кога има најобилно крварење.

Поодвратно нешто ваљда нема..барем според мене.. За мирисот..па ќе мириса некоја ако не се избањала со векови... ако одржува хигиена нема теорија да мириса..

За мирисот..па ќе мириса некоја ако не се избањала со векови... ако одржува хигиена нема теорија да мириса..

Добар виц. Mртвите ткива не мирисаат, интересно.

Поодвратно нешто ваљда нема..барем според мене.. За мирисот..па ќе мириса некоја ако не се избањала со векови... ако одржува хигиена нема теорија да мириса..
Kolku saka neka se izbanja, teche toa, se siri miris, delovi od matkata se raspagaat, ne e cista krv pa da reces.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom