UEFA Лига на шампиони 2013/14

• Креатор на темата Креатор на темата Толстој
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ако не се лажам ова е универзално промо за сите мечеви а тоа дали ќе направат посебно промо со видеа од двете екипи тоа зависи од телевизијата.
Не знам зошто е проблем едно обично промо.

Како тоа што е проблемот? Па како може да нема промо за мечот на севселенските Баерн Минхен нахјуманиот клуб на светот кој ја спаси Борусија од банкрот поклонувајќи и 25 евра за потоа да им ги украде двајцата главни играчи. Клубот на чело со најголемиот филозоф меѓу манекените од светот на фудбалот. :icon_lol:

Вторник
Зенит - Австрија Виена (Арена Спорт 1)
Селтик - Барселона (Арена Спорт 1)
Ајакс - Милан (Арена Спорт 2) мултипренос
Наполи - Арсенал (Арена Спорт 3)
Дортмунд - Марсеј (Арена Спорт 4)

Среда
Јувентус - Галатасарај (Арена Спорт 2) мултипренос
ПСЖ - Бенфика (Арена Спорт 3)
Шахтјор - Манчестер Јунајтед (Арена Спорт 4)

Арсенал е дома :icon_lol:

Како тоа што е проблемот? Па како може да нема промо за мечот на севселенските Баерн Минхен нахјуманиот клуб на светот кој ја спаси Борусија од банкрот поклонувајќи и 25 евра за потоа да им ги украде двајцата главни играчи. Клубот на чело со најголемиот филозоф меѓу манекените од светот на фудбалот. :icon_lol:

:pos::pos::pos::pos:

Викам ај нема да го постирам,нема смисла дечките и така доста се напатени,али сам си го бараше...:D

1378429_602445463152808_1155053149_n.png

Викам ај нема да го постирам,нема смисла дечките и така доста се напатени,али сам си го бараше...:D

Мала поправка.

Вака е точно, признавам! :D

Сеа следи „шега“ за Fly Emirates, ok... :oops:

images

Е бе не им излага од глава поразов никако.Да победеа ќе ја освеа децимата.:свиркам:

cristiano-ronaldo-491-jose-mourinho-watching-the-penalty-shootout-between-real-madrid-and-bayern-munich-on-his-knees-2012.jpg

images

Бонус

mvb01.jpg

Мала поправка.

Прегледај го приврзокот 73529

Вака е точно, признавам! :D

Сеа следи „шега“ за Fly Emirates, ok... :oops:

Не ме сфаќај погрешно....

Моето мислење пред стартот на сезоната беше дека ако некој има јак тим на хартија тоа сте вие...Искрено дури мислев дека после Жозе,Анчелоти ќе ја донесе потребната стабилност сооглед на тоа дека е анти-вирус на Мурињо,иако и денес сметам дека е грешка што го отпуштивте али и он се изгуби малце.

Али ова што се дешава моментално е стварно хаотично.Анчелоти го гледав со ПСЖ у четвртфиналето лани со Барса и искрен да бидам уопште немаа лоша игра ПСЖ.Се изненадив од него,али сум се излажал.

Сепак од друга страна подобро за Баерн,помалце конкуренција :D

Вторник
Зенит - Австрија Виена (Арена Спорт 1)
Селтик - Барселона (Арена Спорт 1)
Ајакс - Милан (Арена Спорт 2) мултипренос
Наполи - Арсенал (Арена Спорт 3)
Дортмунд - Марсеј (Арена Спорт 4)

Среда
Јувентус - Галатасарај (Арена Спорт 2) мултипренос
ПСЖ - Бенфика (Арена Спорт 3)
Шахтјор - Манчестер Јунајтед (Арена Спорт 4)

Зенит ќе го даваат во вторник , а во Среда ЦСКА не :tapp: . Башка Плзен> Виена

Не ме сфаќај погрешно....

Моето мислење пред стартот на сезоната беше дека ако некој има јак тим на хартија тоа сте вие...Искрено дури мислев дека после Жозе,Анчелоти ќе ја донесе потребната стабилност сооглед на тоа дека е анти-вирус на Мурињо,иако и денес сметам дека е грешка што го отпуштивте али и он се изгуби малце.

Али ова што се дешава моментално е стварно хаотично.Анчелоти го гледав со ПСЖ у четвртфиналето лани со Барса и искрен да бидам уопште немаа лоша игра ПСЖ.Се изненадив од него,али сум се излажал.

Сепак од друга страна подобро за Баерн,помалце конкуренција :D

За моменталната состојба во Реал, ниту еден фан нема поразлично мислење од твоето. Крчкаше состојбата од почетокот на сезоната за да пукне со Атлетико.

Јас искрено не сум изненаден, пошто откако замина Жозе и толку многу се напињаше да дојде Карло иако се нудеа потајно Вила Боаш и Лаудруп (иако и двајцата после изјавија дека имале понуди но сами сакале да останат во клубовите) дека нешто вакво ќе биде. Перез од 2009 немаше доведено блокбастер играч и сеа конечно си ја исполни желбата. Тоа понесе домино ефекти, вклучувајќи го и Озил кој сепак не е директно заминат заради Бејл туку заради неколку други причини, шо он и татко му ги наметнаа...

Сеа нормално има коментари: Што направи Мурињо па толку да го браните? Мурињо освои само 3 трофеи со клубот но направи многу “невидливи“ работи, работи кои го кочат клубот последниве десетина години и заради кои не може да си ја исполни опсесијата „La 10“.

Со негово заминување еве, по се изглед се враќаат пак работите на старо и на лошо... Реков, од Карло немам големи очекувања, се што ќе постигне ќе биде само плус кај мене. Со неиграњето на Касиљас малку ми се зголеми довербата у него, мислев дека ќе биде „цврст“ али потоа пак потфрли, и тактички и на други начини...

Инаку против Баерн неам ништо, можеби најуспешниот клуб минативе години со вистинската формула за работа, но дека сте самобендисани премнгу и воздигнати сте. Од челниците па до фановите после ланското освојување ЛШ. Сепак, реков, неам ништо против Вас.

Едино имам против Пеп, не го можам него (ко што многумина не го можат Жозе), т.е. поточно не него туку сликата што ја има за него, и тоа не го кријам. :D

И искомлексиран (пошто некој сеа тоа ќе рече) од него не сум, пошто нема причина, на крај го сисна баш од Реал и Реал го тресна од земја. Шо би се десило у понатамошните дуели, ако ги има, којзнае. :icon_mrgr:

Mislam deka site sto dojdoa vo Real skoro da nemaat poim za transferi. Mislam seriozno, 30 milioni za faking Koentrao??? Vo timot uste go cuvaat Khedira, Di Maria??? Arbeloa? A gde je napagjac? Benzema? Really? Go dadoa Ozil, pa i Higuain vo uslovi koga nemaat napagjac za zamena...

Srekja od Kaka se oslobodija...

Навивачите на Селтик за утре подготвуваат кореографија со натпис: THIS IS PARADISE
Е стварно е рај бе, баш сакам еднаш да присуствувам на некој голем натпревар на Селтик на домашен терен.

BVa54qiIYAAA4xO.jpg

Mislam deka site sto dojdoa vo Real skoro da nemaat poim za transferi. Mislam seriozno, 30 milioni za faking Koentrao??? Vo timot uste go cuvaat Khedira, Di Maria??? Arbeloa? A gde je napagjac? Benzema? Really? Go dadoa Ozil, pa i Higuain vo uslovi koga nemaat napagjac za zamena...

Srekja od Kaka se oslobodija...

Најјако е што во меѓувреме и врапчињата скопчаа како оди ова со Поп-старс Мадрид па ако чукне на врата Реал да бара играч цената оди х5...

На куково лето кој било од другите екипи со име, историја, иднина и пари ќе дадеа повеќе од 3-40 милиони за Бате Бале.

Не му ги спорам квалитетите ама никој не може да ме убеди дека чисто од спортски мотиви е земен дечкото.

Колку изгледаат мизерно овие ситни и евтини провокации прикажани преку слики...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom