Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Млаку досаден натпревар, ама одиграа добро и рутинирано. Нема потреба да ја гледаш целата

Епа фала, ако е таква работата. Тогаш ќе почекам еден од тие подолгите хајлајтси. :)

Имаше опасни излети во напад, неколку пати интервенираше чисто пред шеснаесетник, во петерецот расчисти неколку топки, па и тоа што Валдес стави слика со Бартра на твитер доволно си кажува како изигра.

BVRPkirIQAAGVDg.jpg:large

Покрај Металург, Бартра made my day.

Messi, who was subbed off with a thigh muscle injury, will be out for a week and miss the games against Celtic and Valladolid. #fcblive [md]

FC Barcelona@FCBarcelona
7m
Messi picked up an injury to the biceps femoris in his right thigh and he will undergo additional tests on Sunday. http://
--- надополнето: 28 септември 2013 во 20:39 ---
bas sakam da znam sto mu rece Valdes na Xavi

Xavi: "Discussion with Valdes? No, that's nothing, he just told me where I should position myself. He's like a brother to me." #fcblive

Колку само би сакал да го имавме Диего Коста во тимот за Ел Класико утакмиците

Колку само би сакал да го имавме Диего Коста во тимот за Ел Класико утакмиците

Не мора. Ги имаме Меси, Нејмар, Педро, Санчез, Цеск, Иниеста, Чави.......... :)

Не го знаеме Нејмар каков е кога ќе се изнервира :D
А и Пинто е секогаш тука да помогне кога се работи за тоа. (y)

Не знам дали да се радувам што изгубија Реал или да ми е страв од Атлетико. Како играат, немам зборови...

А кога ќе размислиш денеска поарно Реал да тепаше...како и да секое трето или четврто коло ќе кикснуваат тие, овие другиве од Мадрид се страшни...

Иако малце досаден натпревар за гледање,сепак најбитно е дека на крајот стигнавме до победа и до нови три бода,и ако не се лажам Тата сруши нов рекорд со 7 победи на стартот од сезоната... денес не примивме гол тоа е точно, али одбраната мора да се мењава,зашто со ваква одбрана нема да издржиме уште долго.. иначе по се изгледа дека Меси нема да биде спремен за во ЛШ и за натпреварот со Ваљадолид наредната недела, и сакам да видам како ќе одиграме на тие мечеви без Меси во составот, иако не очекувам некој поголеми проблеми за мечот со Ваљадолид и покрај тоа што ќе го нема Меси во тимот..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom