Breaking Bad

Член од
21 јули 2011
Мислења
1.339
Поени од реакции
3.202
Јас па мислам дека пресвртот ќе биде во тоа што усвари ќе има уште една сезона :D
--- надополнето: 27 септември 2013 во 16:32 ---
Јас па мислам дека пресвртот ќе биде во тоа што усвари ќе има уште една сезона :D
--- надополнето: 27 септември 2013 во 16:33 ---
Јас па мислам дека пресвртот ќе биде во тоа што уствари ќе има уште една сезона :D

Andrew

ќ
Член од
27 октомври 2011
Мислења
5.832
Поени од реакции
15.261
Сите зборете за финале, ја сум уште у елеминациона фаза..
Само шо ја изгледав прва сезона, and im like WOW, this shit is good, ese.
Маме му, ќе го изгледам овоа до трт.

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.764
Поени од реакции
52.741
Сите зборете за финале, ја сум уште у елеминациона фаза..
Само шо ја изгледав прва сезона, and im like WOW, this shit is good, ese.
Маме му, ќе го изгледам овоа до трт.
До понеделник се да имаш изгледано :P

Andrew

ќ
Член од
27 октомври 2011
Мислења
5.832
Поени од реакции
15.261
До понеделник се да имаш изгледано :P
Неее, неќам толку кратко да го завршам овоа задоволство. Полека полека и после понеделник не ви ја отварам темава, неколку мини спојлери конзумирав до сеа. Неќам више.
yo!

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.764
Поени од реакции
52.741
Неее, неќам толку кратко да го завршам овоа задоволство. Полека полека и после понеделник не ви ја отварам темава, неколку мини спојлери конзумирав до сеа. Неќам више.
yo!
Не само после понеделник, ич не влегувај. Можеш како што гледаш, така темата да ја читаш.

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.764
Поени од реакции
52.741
Планот на Волт беше да го убие Џек и целиот негов тим, и остана. Нема да го промени планот, тоа му е целта. Помина месец или колку и да е во колибата, болеста го мачи и изгледа се повлече тоа, единствената желба му беше само да ги остави парите што му останаа на Скајлер и децата за да не е за џабе целиот негов труд. Затоа и сакаше да се предаде кога виде дека овие никако нема да го прифатат и никогаш нема да му простат ништо. На крај на интервјуто сфати дека Џек го произведува неговиот производ и заработува од тоа и тука е битното што рекоа дека Волт е веќе мртов и сега постои само Хајзенберг. И во тој момент стварно целосно умре Волт. До тука сепак уште он самиот си веруваше дека се што направил ќе и помогне на фамилијата. Ама сега кај фамилијата целосно му се распадна, па уште и некој друг го продолжува неговиот бизнис, живее на тоа што Волт цело време го градеше. Хајзенберг не ги остава работите недовршени и затоа мислам дека во последнава епизода ќе проба да ги елиминира сите кои беа поврзани со неговата империја. Е сега дали ќе успее ќе видиме. Сол го напушти, нема со кој да работи, а сам да отиде и да ги испоубие сите овие ќе биде ептен нереално. Некако убеден сум дека он умира во секој случај зошто нема веќе што да прави. Или ќе ги убие сите други па ќе се убие и самиот или ќе умре во процесот. Јас уствари цела сезона си викам дека Џеси на крај ќе го убие Волт, ама ќе видиме :D

Што и да се случи, верувам дека нема да разочараат. Ептен ќе фали серијава. Освен ГОТ, нема во моментов друга серија од овој квалитет :(

Член од
7 октомври 2011
Мислења
9.377
Поени од реакции
11.748
Еден совет од мене како врховен модератор: КОГА КЕ ВИ РЕЧЕ СЕРВЕРОТ ПОКАЖА НЕПОСЛУШНОТ ,копирајте го тоа што сте го напишале и направете еден рефреш на страната ,можеби поминал постот

T

Todd Solondz

Гостин
Незнам зошто ама имам гадно чувство дека Волт ќе го убие Џеси или обратно.
--- надополнето: 27 септември 2013 во 20:23 ---
Имам гадно чувство дека Волт ќе го убие Џеси или обратно.
--- надополнето: 27 септември 2013 во 20:25 ---
--- надополнето: 27 септември 2013 во 20:27 ---

Kajgana Shop

На врв Bottom