RUN.mk vol.8 во Дом на млади во Штип - 02.11.2013

• Креатор на темата Креатор на темата Tonchie
  • Време на започнување Време на започнување

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.533
Поени од реакции
8.283
Веб-сајт
www.flickr.com
Стартуваа припремите за македонскиот drum n bass фестивал RUN MK, кој по 8ми пат оваа година ке се одржи на во дом на млади.Денес се снимаше промо видеото за фестивалот а тимот на Ilovestip ќе ве известува за сите понатамошни активности околу фестивалот.

Инфо: I love Stip

Би требало да идам, не сум бил одамна.

Стигна флаерот :)
1395333_569753403079836_1895109201_n.jpg

ПОЧЕТОК: 21 часот
LineUP:
▷ PUK'KAH | D2 | Macedonia
▷ S.A.M. | The BASSMIGHTY Kreatorz | Macedonia
▷ NIKOLA | DNB KU | Macedonia

FB event

Ќе имаме организиран превоз пак од Скопје, резервации на карти, добро озвучење и сите екстри за да биде јака журкава. :)

Ај тие шо беа нека кажат како поминале оти ја требаше да одам ама испадна во последен момент да откажам.

Едниот MC требаше да се убие, типацот од Conquering Lion е океј, другиот кој и да беше...
Иначе тој пред Trei (искрено не се сеќавам кој беше) не даде некоја добра музика, али Trei палење упм. И на крај мислам беше Cooby Selecta, такоџе... еве веќе 2 дена денес се ме боли. Добар настан иако послабо гужва од лани :( И појако озвучење годинава, едно време оглувевме :D

Kajgana Shop

Постови на неделата

Недела од 12 јули 2025

Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
Многу изгубија Вмро, Мицковски и Тошковски со ова. 30 години политички партии, еден не се најде да им каже дека не можат да идат со глава во ѕид, и дека не идат лично против Арсовска, туку против функцијата градоначалник на Град Скопје. Толкави...
Фан Клуб: Вардар
убаво е да се знае, не сите комити го делат ставот на “комити“
не може мене никој да ми наметнуваат како да размислувам.

иститие тие пред неколку години во ерата на најуспешните години на вардар бараа вардар да се повардарел. се повардари, си...
Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
тошковски постапува по судски налози. Конкретно за ова кај судот треба да ја бараш кривицата. Судот моментално не е под влада него ете е независен. ВМРО не смени ниеден судија кога дојде него тие што беа за време на СДС.

Аха, значи ако некој...

Недела од 5 јули 2025

Back
На врв Bottom