Фан клуб: МЗТ Скопје

• Креатор на темата Креатор на темата arap
  • Време на започнување Време на започнување
Гледаме да го намалиме учеството во селски лиги,капиш ?Ако не , не ме цитирај,препрочитај уште еднаш,ако ни тогаш не сфатиш,прочитај пак и пак и пак и пак,се додека не сфатиш.Нејќам да те потценувам пријателе,само собери коштаните по пат и се гледаме во сцбт на мзт-партизан/звезда и други клубови на кои го мавате на јутуб,исто така и поздрави ја твојата управа за исперените пари и желбата за уште повеќе.Поздрав

:icon_lol:

Се навлажни како осмоодделенка на екскурзија... тоа за НБА беше сарказам ама гледам дека си нов на форумов и не си запознаен со смајлињата.

:icon_lol:

Се навлажни како осмоодделенка на екскурзија... тоа за НБА беше сарказам ама гледам дека си нов на форумов и не си запознаен со смајлињата.

Не рипај од тема на тема ко пиќе на кафе ,не ти ја личи машкоста доколку ја имаш.

Iskreno stvarno ne gledam uspeh ovaa sezona ni u ABA ni u Evrokupov, so raketaron od zvezda... tesko deka ke uspeeme za zal pak se igraat matni igri u MZT se dodeka sorabotuvaat so hostapleron od Mega Vizura ne gleam svetla idnina ako e stvarno deka na nekoj igraci im se zima reket za da igraat u MZT togas tie treba da se lincuvaat zaso dosta e od zad kulisni igri 20 god gi gledavme!

Евентуално само за Еврокуп би имало, за АБА тешко многу се додека не се префрли екипата во Јане Сандански, за таму ќе има сигурно сезонски.

Не гледам зашо не би имало и за АБА и за Еврокуп, можат и некој маркетинг да напраат успат (сезонска+маичка,дрес), кога можеа ракометариве не гледам причина да нема и МЗТ. И така сите си плаќаат карти.

Iskreno stvarno ne gledam uspeh ovaa sezona ni u ABA ni u Evrokupov, so raketaron od zvezda... tesko deka ke uspeeme za zal pak se igraat matni igri u MZT se dodeka sorabotuvaat so hostapleron od Mega Vizura ne gleam svetla idnina ako e stvarno deka na nekoj igraci im se zima reket za da igraat u MZT togas tie treba da se lincuvaat zaso dosta e od zad kulisni igri 20 god gi gledavme!

Не знам што поразбираш под терминот "успех"...Малтене скоро сите екипи имаат поголем буџет од МЗТ (освен Широки Брег и Задар ако не се лажам). Оваа година Јадранска лига има најмногу претставници во Европа, дури седум (две Евролига и пет Еврокуп). Со оглед на буџетот и направената екипа, споредена со лани е подобра (барем на хартија). На местото на Тимба е донесен Курчо, место Бакиќ - Синовец, и место Урош Николиќ - Лучиќ и Рејнолдс + задржан е костурот. Единствено нешто што ќе биде проблем е можеби немањето класа плејмејкер.

А и околу Мишко и неговите играчи...па да не сакаш од Грама да земе МЗТ играчи...маалски и кулоарски муабети имало и ќе има...кога имаш мизерен тим, на сите си им симпатичен, кога имап одличен тим одма почнуваат муабетите матни игри и сл.

За мене лично најголема придобивка годинава ќе биде освојување на хет-трик со двојна круна (ова под точка ОБАВЕЗИТЕЛНО) и достојно претставување надвор.

Не знам што поразбираш под терминот "успех"...Малтене скоро сите екипи имаат поголем буџет од МЗТ (освен Широки Брег и Задар ако не се лажам). Оваа година Јадранска лига има најмногу претставници во Европа, дури седум (две Евролига и пет Еврокуп). Со оглед на буџетот и направената екипа, споредена со лани е подобра (барем на хартија). На местото на Тимба е донесен Курчо, место Бакиќ - Синовец, и место Урош Николиќ - Лучиќ и Рејнолдс + задржан е костурот. Единствено нешто што ќе биде проблем е можеби немањето класа плејмејкер.

А и околу Мишко и неговите играчи...па да не сакаш од Грама да земе МЗТ играчи...маалски и кулоарски муабети имало и ќе има...кога имаш мизерен тим, на сите си им симпатичен, кога имап одличен тим одма почнуваат муабетите матни игри и сл.

За мене лично најголема придобивка годинава ќе биде освојување на хет-трик со двојна круна (ова под точка ОБАВЕЗИТЕЛНО) и достојно претставување надвор.

Prvo ne e maalski muabet doaga od dosta seriozen licno go slusnav muabetot vo kafe bar Any slucajni se najdov karsi lugeto ako Petar Naumovski e ne seriozen lik onda gresam jas, site znaeme deka bil otpusten u Zvezda poradi losite rezultati so ne e taka celata pozadina bila deka zimal reket od igraci za da igraat vo Zvezda da ne pisuvam so se se kaza ali toa so go cuv so se desva vo MZT mn lesno moze da go zakopa klubot pak-toa mi e muabetot

Prvo ne e maalski muabet doaga od dosta seriozen licno go slusnav muabetot vo kafe bar Any slucajni se najdov karsi lugeto ako Petar Naumovski e ne seriozen lik onda gresam jas, site znaeme deka bil otpusten u Zvezda poradi losite rezultati so ne e taka celata pozadina bila deka zimal reket od igraci za da igraat vo Zvezda da ne pisuvam so se se kaza ali toa so go cuv so se desva vo MZT mn lesno moze da go zakopa klubot pak-toa mi e muabetot

18-4 :tapp:

Pece ti e eden od najgolemite hostapleri u zemjava, klasicno gomno od covek sto zasluzuva da bide 'rknat u faca so kilo shlajm.

Сите "вие" што знаете дека бил отпуштен поради лоши резултати Влада сте тотални непознавачи на кошарката. Вукоичиќ е отпуштен од Звезда поради тоа што не му бил по кеиф на Човиќ, а по неговото доаѓање во Црвена Звезда, истиот тој клуб прави фантастична серија на победи, го освојува Купот, а после тоа сменет е пред Ф4 на АБА лигата и плеј-офот. Колку беше паметен тој потег си покажуваат резултатите на Звезда минатата сезона.

А по што е Петар Наумоски сериозен лик? Капа доле за се што има направено во кошаркарската кариера, али се што следуваше после завршувањето на истата е тотална бламажа, почнувајќи од влегувањето во политичките води, матни бизниси, а доказ за тоа колку е вреден како личност е тоа што немам слушнато ниеден позитивен збор за него од скоро сите кошаркари.

Доказ колку се точни твоите информации претпоставувам се местото и личностите кои што збореле за МЗТ...кафе бар Ани и другарите на Пеце Наумоски. Лајк

Каков народ сме ние у пм,меѓу себе очи ке си извадиме.Кога настапува МЗТ во АБА,Еврокуп секогаш сум навивал и ке навивам за МЗТ,а кога игра со Куманово знае се,сакам секогаш да го победиме:icon_mrgr:
--- надополнето: 26 септември 2013 во 13:49 ---

Каков народ сме ние у пм,меѓу себе очи ке си извадиме.Кога настапува МЗТ во АБА,Еврокуп секогаш сум навивал и ке навивам за МЗТ,а кога игра со Куманово знае се,сакам секогаш да го победиме:icon_mrgr:
--- надополнето: 26 септември 2013 во 13:49 ---
А со Партизан кога игра? :свиркам:

Озбилно иде МЗТ на некој турнир во Куманово место Работнички ? незнам каде прочитав прееска утепај ме неможам да ја најдам веста . ако некој има поише информации нека пише .

Озбилно иде МЗТ на некој турнир во Куманово место Работнички ? незнам каде прочитав прееска утепај ме неможам да ја најдам веста . ако некој има поише информации нека пише .

Почитувани наши навиивачи должни сме да ви ја објасниме ситуацијава што е повржана со престојниот турнир кој го организира нашата екипа. Поради технички проблеми во "Спортската сала"(немање на струја), турнирот ке оржи во економското училиште СОУ Перо Наков, по следниот редослед.

27.09.2013(Петок)

17:00 КК.Кожув-МЗТ Скопје

19:30 КК.КУМАНОВО-КК.Рилски Спортист

28.09.2013(Сабота)

17:00 За трето место

19:30 За прво место

НАПОМЕНА: Поради откажување на екипата на Работнички во последен момент на нејзино место ке ни гостува екипата на МЗТ Скопје.

Благодарам за разбирање со почит КК.КУМАНОВО

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom