Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Не, сега најсериозно.
--- надополнето: 25 септември 2013 во 23:19 ---
Mafo go kill yourself
Ако земаш стварно да продаваш за спортска :D
Незнам ова првото колку точно го напишав, слабо англискиот.

дури не фатам една солидна сума пари од спортска тие што ги имам фрлено во овие 3 дена 3 пати по толку да сум во плус ке одам до крај..

Реално и вчера и денес добро искочија резултатите, со некои исклучоци. За жал искучоците беа магнет утакмици за кладење Дортмунд и Наполи. Затоа по некои ливче кај што нив ги нема.

За утре :)

Интер - Фиорентина ГГ
Атлетик Билбао - Бетис ГГ
Виљареал 1

Или ке се откажам на време од ова спортскава или ке испродадам лаптопи телефони , ролери ..... и до крај ке играм ова вака не можи појке , секој ден по 1 утакмица не а на арно ова

Бандажи за Опел да не ти се наоѓаат ?

Ако сакате да фанете чекајте ја саботата, играјте ги England Championship 3 утакмици ГГ, солидни коефициенти по 1.70, три такви утакмици ви носат околу 5 коефициент.
Таму од 12 утакмици 10 испаѓаат и тоа уште на полувреме, секоја сабота си ги играм и ги фаќам ама на други паѓам. Од сеа само така. (y)

Иначе за утре една од мене.
Ath. Bilbao vs Betis - GG & 3+ (2.15)

Ако сакате да фанете чекајте ја саботата, играјте ги England Championship 3 утакмици ГГ, солидни коефициенти по 1.70, три такви утакмици ви носат околу 5 коефициент.
Таму од 12 утакмици 10 испаѓаат и тоа уште на полувреме, секоја сабота си ги играм и ги фаќам ама на други паѓам. Од сеа само така. (y)

Иначе за утре една од мене.
Ath. Bilbao vs Betis - GG & 3+ (2.15)

....се додека не почнеш да ги пратиш сериозно и не сфатиш дека уствари сосема поинаку испаѓаат :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom