Со кој член од форумот сакате да се запознаете?

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Сакам да се запознаам со Принц, Пере, Зиро Стајл и Д Бест Типстер, најнови на мојата листа.

Чекич

Мајкл Оливер судиски боготац
Член од
16 октомври 2007
Мислења
3.998
Поени од реакции
6.305
апокалипто , итар пејо и syn

BusHav

Е ајде де.....можеш и така
Член од
5 декември 2005
Мислења
4.343
Поени од реакции
81
Апокалипто и Чомбе јунајтед
Се надевам во еден замав накај Ресен ќе биде хаха

Z

ZeroStyle

Гостин
Сакам да се запознаам со Принц, Пере, Зиро Стајл и Д Бест Типстер, најнови на мојата листа.
сакам со да се запознаам со kit-katence, *princess*, Zero Style, со нив многу сакам да се запознаам, ама нема да ми пречат и други членови од кајгана да запознаам

Со задоволство и со двајцата. Ми фаќате око на форум :)

Исто така сакам со сите од Фан Клуб на Манчестер Јунајтед. Посебно Апокалипто :wink:

Zemzela

носител на титулата ултимативен клабер
Член од
19 јули 2006
Мислења
5.045
Поени од реакции
152
...со кит-катче и бејби грл :helou: и со компанијата од парти брејкерс :vozbud:
edit: Ја заборавив и OSS сакам да ја запознаам :helou:

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.401
Поени од реакции
25.259
Со Saladin. Друже ако идаш Охрид летово, пиши да се договориме за на едно кафе.:helou:

Член од
5 мај 2005
Мислења
4.454
Поени од реакции
178
Vtornik, Sreda, Cetvrtok kje sum vo Ohrid. Se nadevam kje mu mavnam zaushka na Fantom-Oh. So Serpico vekje sme dogovoreni nekoja sedenka-pijanka da napravime. Trk malce i do Struga Divne da si ja vidam. Drugi ohrigjani/struzhani ne mi teknuva iskreno, no bi mi bilo zadovolstvo dokolku nekoj saka da se zapoznae, neka me obavesti po PP za kontakt info, bi bilo interesno edna sedenka.

P.S ili bilo koj drug koj bi bil vo OH ovie denovi.

Член од
5 февруари 2007
Мислења
10.719
Поени од реакции
13.437
Со Saladin. Друже ако идаш Охрид летово, пиши да се договориме за на едно кафе.:helou:
Многу ми е криво што ќе те известам дека нема да бидам летово во Охрид (идам за Црна Гора - веќе испланирано од поодамна) Ама еве сигурно кога ќе ме однесе патот натаму (8ми септември) ќе се договориме. И собрианките не се на одмет.

Он Топик - со Лаванда истотака. И bebush (Мислам дека се запознавме на собиранката во Динамик ама не ме фаќај за збор). Други: Тамарче (ја спомнав досега најмалку 5 пати -желбата е голема:)), GarDian, Stefan_Stev4e............

DarkWalker

Think globaly , Act Localy!!!
Член од
4 февруари 2006
Мислења
1.209
Поени од реакции
70
Во недела одам у Охрид , па сакам сите кајганаџии што ке бидат од 20 јули до 5 август у Охрид да ги запознаам :) :toe:

Fantom

Chikara
Член од
4 јуни 2006
Мислења
11.453
Поени од реакции
812
Кој сакат да се запознајт со рок-кате, мојт и преку мене да ја запознајт, уствари не мојт, морат! :baeh:

Fortune

шодаенешчо
Член од
9 мај 2005
Мислења
12.493
Поени од реакции
183
Добро, темава не мора да се претвори во: Одам во Охрид, пишете пп кој ќе е таму. Договарајте си се на друг начин.

Kajgana Shop

На врв Bottom