"Заборавени" играчи

Sky*

Не биди коцкест.
Член од
12 август 2011
Мислења
5.685
Поени од реакции
7.364
Време му е и Пато да го сместиме во темава.

Игра во Бразилската лига, ма уствари ни таму не игра, повеќе по доктори е.

Одличен играч, штета, го изедоа повредите.

P

parvati

Гостин
Најомилен никнејм кд се напрау салата ми е Обафени Мартинз
Значи ако ме праша некој како сам си прошја ичера а ако сам бија крш, ја увек му викам брат ќути ичера сам бија Обафени Мартинз
Е? куде е црни дечки што играше за Интера ?

Sky*

Не биди коцкест.
Член од
12 август 2011
Мислења
5.685
Поени од реакции
7.364
Најомилен никнејм кд се напрау салата ми е Обафени Мартинз
Значи ако ме праша некој како сам си прошја ичера а ако сам бија крш, ја увек му викам брат ќути ичера сам бија Обафени Мартинз
Е? куде е црни дечки што играше за Интера ?

Изигра 88 утакмици за Интер, го гледав во Интер, заедно со Адриано играа во шпиц.
после го продадоа во Њукасл, после замина во Волсбург, од таму во Рубин Казан, па на позајмица во Бирмингем, па играше во Леванте лани и сега моментално игра во Америка, во Сиетл.

Овој мењаше име или датум кога се родил, не ми текнува. :pos:

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
Изигра 88 утакмици за Интер, го гледав во Интер, заедно со Адриано играа во шпиц.
после го продадоа во Њукасл, после замина во Волсбург, од таму во Рубин Казан, па на позајмица во Бирмингем, па играше во Леванте лани и сега моментално игра во Америка, во Сиетл.

Овој мењаше име или датум кога се родил, не ми текнува. :pos:
Датум :)

^Exotic^

Wanderstruck
Член од
25 ноември 2007
Мислења
5.969
Поени од реакции
1.060
Па он сигурно знае дека ја кд сам он не ни знам кд сам роден
И речник да имав ова не би можел да го преведам.

Не знам дали е спомнат, но Валери Божинов е стварно заборавен и изгубен. Според Википедија моментално игра за Левски. Жално за играч што има само 27 години и што му се припишуваше сјајна иднина.

B

Beck's

Гостин
Џонатан Зебина. Глеав сеа ПСЖ-Тулуз и се зачудив коа го видов, скроз заборавен играч и мислев дека одамна се откажал од фудбалот. Играч на Тулуз бтв е моментално

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.692
Поени од реакции
88.677
Џонатан Зебина. Глеав сеа ПСЖ-Тулуз и се зачудив коа го видов, скроз заборавен играч и мислев дека одамна се откажал од фудбалот. Играч на Тулуз бтв е моментално
Мумијата беше еден од играчите што останаа во Јувентус во најтешките моменти... #Respect :cuc:

Член од
17 јуни 2011
Мислења
11
Поени од реакции
19
И речник да имав ова не би можел да го преведам.

Не знам дали е спомнат, но Валери Божинов е стварно заборавен и изгубен. Според Википедија моментално игра за Левски. Жално за играч што има само 27 години и што му се припишуваше сјајна иднина.
Не е во Левски пред 5 дена потпиша со унгарски Хонвед. :)
http://www.transfermarkt.de/de/valeri-bojinov/profil/spieler_4176.html

^Exotic^

Wanderstruck
Член од
25 ноември 2007
Мислења
5.969
Поени од реакции
1.060

Kajgana Shop

На врв Bottom