Хомосексуални бракови во Македонија

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
3 јуни 2013
Мислења
329
Поени од реакции
218
Ма темава е закон. ако пишеш дека поддржуваш никому ништо. Ако пишеш демек против, неприродно, ова она одма те цитираат 10 пати.
Е сеа пошо јас денес завршив со обврските и ми е досадно тука пишувам дека сум против браковите. Бујрум нападнете ме дур ми е досадно.

(Реално не сум против и не ме интересираат тие политики)
--- надополнето: 18 септември 2013 во 13:00 ---
ај бе. види ги.

Член од
29 март 2013
Мислења
266
Поени од реакции
238
Ма темава е закон. ако пишеш дека поддржуваш никому ништо. Ако пишеш демек против, неприродно, ова она одма те цитираат 10 пати.
Е сеа пошо јас денес завршив со обврските и ми е досадно тука пишувам дека сум против браковите. Бујрум нападнете ме дур ми е досадно.

(Реално не сум против и не ме интересираат тие политики)
--- надополнето: 18 септември 2013 во 13:00 ---
ај бе. види ги.
Пишуваш од што ти е досадно или што навистина си против?

Ах не те интересира сеа тек читам,па што пишуваш тогаш?

Член од
19 август 2010
Мислења
1.365
Поени од реакции
2.053

Ова е дефинитивно најдоброто знаме на сите времиња. :pos::pos::pos:
Да, само што ова е чиста новинарска глупост и измислена приказна само за да се дискредитира националистичкото и анти геј движење насекаде ширум Европа. Уште кога и во самата приказна се спомнуваат “Скинхедси“ доволно станува јасно колку оваа приказна е релевантна.

Скинхедсите станаа добро орудие на либералниот шљам и ЗОГ слугите на обичниот народ национлистите да им ги прикажуваат како такви со бричена глава, необразовани, несредени, немиени, хулигани, наркомани, па сега по ново и геј имајќи во предвид дека национализмот баш се залага за спротивни вредности од прво споменатите со цел народот да развие погрешна слика за нив .

Шкорпион

Corvus oculum corvi non eruit?
Член од
16 октомври 2009
Мислења
7.349
Поени од реакции
7.606
http://think.mk/2013/09/20/izjavata-na-putin-shto-go-shokirashe-svetot/

Владимир Путин: "На Берлускони му се суди затоа што бил со жени. Да беше хомосексуалец, никој немаше да го пипне".

Владимир Путин е стрејт, да беше геј, ќе бараше азил во таа Америка што ја мрази. Наводно.
--- надополнето: 23 септември 2013 во 21:37 ---
Да, само што ова е чиста новинарска глупост и измислена приказна само за да се дискредитира националистичкото и анти геј движење насекаде ширум Европа. Уште кога и во самата приказна се спомнуваат “Скинхедси“ доволно станува јасно колку оваа приказна е релевантна.

Скинхедсите станаа добро орудие на либералниот шљам и ЗОГ слугите на обичниот народ национлистите да им ги прикажуваат како такви со бричена глава, необразовани, несредени, немиени, хулигани, наркомани, па сега по ново и геј имајќи во предвид дека национализмот баш се залага за спротивни вредности од прво споменатите со цел народот да развие погрешна слика за нив .
Неонацизам, не национализам хитлерфилијаку. За што друго се залага неонацизмот? Убиство на недолжни луѓе. Која ебана погрешна слика бе лоботомијо една?

P

parvati

Гостин
Од толко убави цициња и г'зиња некој мушкарац да се фаќа за туѓ кур? е овој не ми е јасно стфарно
Природно било, жимикур
изопачено бре сфе, да може некој и сам себе ке се јебе
А на мушки ги е убаво да глеаф лезбејке а? да такој е
Ама наши лезбејчиња сс празни тикфичке га праиф тој за да бидеф ин, да обрнеф пажњу...

Член од
7 октомври 2011
Мислења
3.831
Поени од реакции
3.616
Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom