- Член од
- 4 мај 2009
- Мислења
- 2.476
- Поени од реакции
- 5.545
Ренди, со мене асктерискчинава не ти требет ре, ич да немисемачиш. Онтопик: останвит да се видит шо себап ќе видите од сингуларитетскине гиноиди. Ак се погодет, мојт ногу лезет да видите, само ск'пи ќе ги напрает пакетине, гарант. Ево на пример пакетон од Змејка немојт ефтин да бидит. Ем лична, ем логичар, ем да не ти квачит нагла -- ам то коштат, дали хоминид или гиноид, еписибир. Ушче пари да носит и да готвит, чистит и пеглат, хоминидине женски ќе окапет стари моми. Туку и занив белки ќе се најт некој пакет со каст'м мејд андроид.Еее напред* и пиперот башка беше, ама пак од друга ст’рна ми имет казвано старите какви м’ки имет тргано со хоминидине. Ак се погодит од по селана некоја лошотија погана џигерите ќе му и изејт. Вака знајш бар на шо си.
*во минатото
--- надополнето: 17 декември 2012 во 23:53 ---
Ам з'ш не кажа ре? Јас пак те жаљам -- какоќесеснајдит детено, ќе имат ли к'смет, дансезаонаквит...Ам тебе Рик Декард мојт вода да ти носит во пагурче.Не се саклдисви ти толку Перо. Ја си уплатив унапрет преку синдикат за еден Прис апгрејдиран со Ментал-1.