Serie A 2013/14

• Креатор на темата Креатор на темата Клипче
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе го освои скудетото во сезоната 2013/14?

• Вкупно гласачи
    367
Статус
Затворена за нови мислења.
inzaghi_di_spalle.jpg

998937_501974026559248_930419451_n.jpg

а кој треба да ја носи 10-ката ако не Тевез?
Е тоа да... Мислам дека тевез и тоа како ја оправдува оваа бројка и со тоа што го прикажува досега во дресот на Јуве а и со прикажаното досега во фудбалскиот свет.. И повеќе го личи на Тевез отколку да се избрукавме со некој Џовинко не дај боже...

U Milan momentalno starteri se, Muntari, igrac koj ne go sakaa u Sanderlend, go imaa na pozajmica odbija da go kupat, i Emanuelson, igrac sto ne go sakaa u ekipa ko Fulam.
Enough said.

I na kraj pak ke zavarsi pred Inter kako lani....

P.s Se zezam Momentalno dobar e inter i mislam deka vo isto tempo ke prodolzi...

Што напраил Пеналотели па добил црвен не ја гледав нека ми каже некој :)

имаше 1 жолт картон,и после натпреварот протестираше кај судијата,и доби уште еден жолт и му покажа црвен,,

имаше 1 жолт картон,и после натпреварот протестираше кај судијата,и доби уште еден жолт и му покажа црвен,,

Фала . Миланези ја ве фатив гол у гол ама искрено ни Шевченко у најбољи дани да се врати не ви помага додека тоа одбраната не ја средите .

Денеска си среќен исто као скудето да сте освоиле ? :D:D:D

се зезам, патем честито победа !

абе ти со сите се зезаш :D
а највеќе сум среќен ради тоа што од 4-ри утакмици имаме примено само еден гол, на тој податок се радувам како мало дете, а и не ми е верен уште :icon_mrgr:

Наполи страшен,ја фатив малце на стрим,мењав со телевизорот и кошарката и ми се допадна како одиграа.Организирана одбрана,брз среден ред со брзо префрлување топка напред.Имаат јак среден ред на чело со Хамшик,а имаат и убиец у напад во Игуаин.И одбраната не им е лоша.Според мене имаат состав вреден за скудето,заедно со Интер ќе му парираат јако на Јувентус околу скудетото.Интер за жал не ја гледав,ќе ја симнам утре утакмицата.Гледав некои хајлајтси и според она што го видов Алварез под водство на Мацари е она што е Меси за Барса,алфа и омега !!
Мило ми е за Принцот,после пола година опоравување од гадна повреда на негови години,ладно си даде два гола како да немал повреда пред тоа.Приметив и дека после првиот гол како да си подзаплака од среќа додека се радуваше со соиграчите и навивачите.
Кампањаро...шта речи за оваа машина.игра ко да има 23 години,а не 32 (мислам дека толку има).со Хуан и Ранко си кинат позади.
Џонатана стана класа играч под водство на Џиги,игра ко препороден :pos:
Таидер испадна трансфериште,малиот ако правилно се развива,во иднина заедно со Кова ќе бидат носители на играта.

Интересно првенство не очекува,штета што Телма (ДА ИМ ЕБАМ МАЈКАТА) не го пренесува.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom