DracevoTheCity
Чиста Македонија !
Ќе закасниш на утакмицата...оди намести си ги постољата за камерата и апаратот,они да ти бидат сигурни...немај мака за мене.
Дунде едно, беше а не признава

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ќе закасниш на утакмицата...оди намести си ги постољата за камерата и апаратот,они да ти бидат сигурни...немај мака за мене.
најепик беше кога идеше Dale, и дека имате по 2 пара заби, тоа OOOoooOOO го завлекувавте повеќе од потребното, сметња ви праат зуБите
Комедии брача мои.
Абе ние барем имаме заби, вас ви ги скршија на трибина и сеа се плашите да идете да не ви ги скршат и коските
Кој ни ги скршил забите бе?
Уствари да бе, ние стално си јадеме ќотек, последен пат од Фаланга, кога не бркаа низ Скопје![]()
Абе ние барем имаме заби, вас ви ги скршија на трибина и сеа се плашите да идете да не ви ги скршат и коските
Не знам тоа кој влага и ве тепа на трибина, вие си знаете
Па велиш кај нас влагаат на трибина и ни кршат заби, би требало да знаеш и на кого мислиш?
Што одма си барате рчки не знам..
Добра слика, само не знам ова болдираново на кого се однесува? Ништо лошо не кажав за вас..
Него, навивате цела сезона? Не напаѓајте одма не е провокација, не ве пратам стварно..
Soberete pari za ajvar ednas pa posle zboruvajte za zlatni zabi.пуни сме ко брод, си монтираме златни заби. Кур ни е, двор ни е...
Да сибеш векот како си ме насмеалSoberete pari za ajvar ednas pa posle zboruvajte za zlatni zabi.
Vo vrska so zlatoto, se znae na kogo mu odi pri raka toa poveke... siri gi nozete kolku ti e carsafot.
Да сибеш векот како си ме насмеал![]()
siri gi nozete kolku ti e carsafot.