Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Конечен резултат 1-0. Не е лош резултатов, ама како играме и ова е голема предност за Металург.

Каков ни е цел тим, како од маало да се собрале, па тие што не ги бива нека седат позади...мада овие ни напред ни назад ги бива, лигава не била послаба од кога сум роден.

Дади почна да ме разочарува со аматерското поставување.

Иначе, тревникот на Градски пак ќе се реновира :tapp: Тоа крпеницитте ќе ги оправуваат изгледа. Душу им ебем, неспсобни копилиња.
Нормално дека ќе треба секој 2 месец да прааиш некои освежувања на тревата. Кога се поставуваше, радниците еден вади со цревото, пет души на купче играат џамлиии, и си муабетат чаршиски муабети.

Со Металург реваншот и со Напредок, или у Маџари, или у Куманове код Бајруш, треба да одберат она нашине суртуци кај сакаат. А на Градски се враќаме на 20 Октомври, со комшиките.

:facepalm:

Ајде Милан и Интер нека играат во Торино, додека им го реновираат теренот! Уствари што Милан и Интер, како се справуваат ЦЗ и Партизан или нашава трева е тревка, по тревка садена? :гик:
Ти ебам неспособните :mad:

:facepalm:

Ајде Милан и Интер нека играат во Торино, додека им го реновираат теренот! Уствари што Милан и Интер, како се справуваат ЦЗ и Партизан или нашава трева е тревка, по тревка садена? :гик:
Ти ебам неспособните :mad:

Дади почна да ме разочарува со аматерското поставување.

Иначе, тревникот на Градски пак ќе се реновира :tapp: Тоа крпеницитте ќе ги оправуваат изгледа. Душу им ебем, неспсобни копилиња.
Нормално дека ќе треба секој 2 месец да прааиш некои освежувања на тревата. Кога се поставуваше, радниците еден вади со цревото, пет души на купче играат џамлиии, и си муабетат чаршиски муабети.

Со Металург реваншот и со Напредок, или у Маџари, или у Куманове код Бајруш, треба да одберат она нашине суртуци кај сакаат. А на Градски се враќаме на 20 Октомври, со комшиките.

Значи затоа сме играле ние во средата во Маџари. Добро што не отидов на градски ке најдев заклучени врати. Во последен момент ми искочи некоја работа и не тргнав иначе за џабе ке ми беше патот.

Комити ги нема на стадион..Бојкот или меѓусебна пресметка o_O
http://tempomk.mk/?p=1966
Очаен текст. Тој што го пишувал или не знае ништо за ситуацијата, а мисли дека знае или му било искеширано/наредено да го напише тоа.

Со Металург е загубено со 3:0

Со Металург е загубено со 3:0

Од каде знаеш?На другар твој другар му има кажано?Дај некој линк официјално да видиме не само да лупетате без врска.Во понеделник,вторник све ќе се знае веќе.

ЦЦС објави, а он секогаш има точни информации

Кој ги ебе ногометашиве :icon_lol: У ракометна еуфорија сме :D

( нека тепаат денес, во спротивно ќе летне некоја глава )

Мора победа денес, да бидеме блиску до врвот, пошо ако треба да бркаме многу бодови, со притисок на грб, не ми се верува дека ќе ја освоиме титулата.

Не ми се верува да тепаме, ќе биде добро ако не загубиме денес :D

Човече на хартија каков среден ред имаме треба да газат во лигава. Ама за жал изгледа им поминало времето. Порано да имавме средина Стојков, Деспотовски и Гроздановски сигурно немаше да имаме суша од 10 години. Па и во дефазива Таневски треба да гази, а тој дојде до дереџе да е резерва на Бојовиќ и Димитровски :tapp:
Голот со Металург не сакам ни да го коментирам. Резил жив, и Цикарски и Дади.
Реално немаме толку лош тим, само што немаме напаѓач со оглед на тоа што Бујчевски изгледа ќе го нема два месеци...

Им фали поддршка и самите кажуваат. Викаат не ни се игра кога немаме за кој да играме.. То је то...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom