Фан клуб: МЗТ Скопје

• Креатор на темата Креатор на темата arap
  • Време на започнување Време на започнување
Џекич не смее да биде потпишан во никој случај.Типот е Кирил Николовски 2.0 али уште полоша верзија + зошто да им правиме услуга на Партизан.Гледаат сега да го уфрлат негде зошто има огромен договор а му должат за доста голем период пари.

Младеновски нека го добие местото на Кире додека не се опорави овој,нема никаква причина Џекич да се зима кој би бил чиста загуба и вишок играч.Веќе ги имам Лучич,Синовец,Рејнолдс,Оташевич и Дејвис тоа се и повеќе од доволно странци.

Дечкото е изгубен во простор, недај боже да го потпишат, цела сезона ќе се нервираме.......
--- надополнето: 21 септември 2013 во 01:15 ---
п.с Со среќа, стигнавме до 1000 испишани страни :D

Ако го потпишат Џекич,тоа ке биде Бакич и Тимба 2,иако не играат на иста позиција:)
Цела сезона ке го пцуеме,пошо е дрво неделкано:D

Играва дава голема надеж дека можат до Фајнл Фор.Уште Чековски да се врати и ќе биде газење.За Еврокуп ништо не прогнозирам бидејќи појма немам колку групи ќе има и како ќе биде наместен ждребот.

Ако сите си кажуваме очекувања за сезонава,ја тогаш очекувам 5-6 место во Аба и ако можеме да ја поминеме групата во Еврокуп:)
И секако дупла круна очекувам:D

KE MI KAZE NEKOJ DAMJAN E POVREDEN ILI??? I ZASO NEMA MINUTAZA KAKO MINATATA GODINA?? STO SE SLUCUVA ?

KE MI KAZE NEKOJ DAMJAN E POVREDEN ILI??? I ZASO NEMA MINUTAZA KAKO MINATATA GODINA?? STO SE SLUCUVA ?

Ги ротираше играчите.
Слаба игра денес, неорганизиран напад, одбрана може многу подобро.
Све ми мириса дека овој Џекич ќе го потшишат, опасна игра е во прашање. Го утрепаа коментаториве од фалење :tapp:
Рејнолдс може а и мора многу подобро. Како ли само не успеа да го забие тоа....
Гечевски како и секогаш одличен !(y)
Оташевич, Дејвис, Дамјан просечно.
Синовац и Лукич по се изгледа се во слаба форма.
Курчо мора повнимателна 2 важни топки ги продаде, во АБА лига и Еврокуп ќе биде тешко да ја пренесеме топката со него.
Тоа е тоа, се надевам посериозно ќе ја сватат работава и ќе ги поправат пропустите и грешките.

neznam ama neam doro custva za ovaa sezona neznam zaso dali radi evropskovo ili...ama ke vidime rano e za prognozi
--- надополнето: 22 септември 2013 во 02:26 ---
neznam ama neam doro custva za ovaa sezona neznam zaso dali radi evropskovo ili...ama ke vidime rano e za prognozi

Единствена позитивна опција со пробата на Џекич, по мене е дека знаеме како ќе биде играта со кире. Мислам дека само заради тоа го донесоа, и ако го потпишат нема да има резон да имаш 2ца играчи со исти слабости во играта.
Се гледа дека играме поофанзивно, Синовец се надевам ќе распали + на турниров Станко фалеше ептен. Со станко раднички ги добивавме 100%.
Од Рејнолдс сум малце разочаран, очекував поише од него...

Ех разочаран од една утакмица, а минатите каде што имаше 20+ поена ?
Прерано е за прогнози, тимот сеуште се уиграва и не можеме да ја добиеме комплетната слика.

Костовски имаше два грешни паса до душа на вториот не се разбраа со Кејд ама нема врска.
За мене пред е Оташевич каде каде. Може малку да поработи на одбрана нешто во што Оташевич е малку подобар ама во напад го шие Костоски,и шут има и пред се најважно кошаркарски мозок,се надевам ќе продолжи да се развива.

Синовац завчера не промаши,вчера беше дупе,Лучич мех....за ротација ќе послужи...ваљда.
Рејнолдс апсолутна нула засега,класична црнчуга без мозок,се надевам МНОГУ ќе се подобри,ако не и Кире ќе му го земе местото.

BTW Кога се враќаат Стако и Кире знае некој точно ? За Олимпија ќе бидат спремни ?

Костовски имаше два грешни паса до душа на вториот не се разбраа со Кејд ама нема врска.
За мене пред е Оташевич каде каде. Може малку да поработи на одбрана нешто во што Оташевич е малку подобар ама во напад го шие Костоски,и шут има и пред се најважно кошаркарски мозок,се надевам ќе продолжи да се развива.

Синовац завчера не промаши,вчера беше дупе,Лучич мех....за ротација ќе послужи...ваљда.
Рејнолдс апсолутна нула засега,класична црнчуга без мозок,се надевам МНОГУ ќе се подобри,ако не и Кире ќе му го земе местото.

BTW Кога се враќаат Стако и Кире знае некој точно ? За Олимпија ќе бидат спремни ?

Костовски е светлосни години позади Оташевич.Курчо е едноставно просечен играч.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom