Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Toa e prashanje na lichen vkus i sentimentalnost, koga ke gi zemam site elementi vo predvid poveke mi se dopagja orginalot. Prikaznata na dancite poveke mi se dopagja bidejki nekako e pobliska do obichniot chovek dodeka vo amerikanskata verzija prikaznata e dosta izvrtena , nadopolneta so zavera i ima ponakov krajzimi vakvovo....nemoze da e bolje danskata koa go imas Holder so Yo Linden!!...nemoze
Гледаше некој Sleepy Hollow? Ќе ја бидне?![]()
ne, mnogu zaebava u posledno vremeВи отвара episodecalendar.com?
Ако ти се чека недела дена пошо нема да бидам тука од задутреСе нафаќа некој да напише аптејт, кастинзи и ре-кастинзи, новости, интервјуа, видеа и по некоја фотка за ГоТ да ја држиме жива, макар read only?
Јас ич не следам вакви работи, инаку би, пошо си куцам ја, не ми е проблем.
Ilumious maybe? Твојот пост ми ја даде идејата.![]()
Ако си гик/нерд или сакаш такви гледај ја, ако не батали ја.Почнав да ја гледам CHUCK, знам дека е постара и дека никој не коментирал за неа долго време ама после првава пилот епизода осеќам дека серијава некако премногу ме замара, па сакам да дадете совет некој шо ја гледал дали вреди да ја гледам до крај.
Почнав да ја гледам CHUCK, знам дека е постара и дека никој не коментирал за неа долго време ама после првава пилот епизода осеќам дека серијава некако премногу ме замара, па сакам да дадете совет некој шо ја гледал дали вреди да ја гледам до крај.