Општи дискусии за ТВ серии

• Креатор на темата Креатор на темата zlxlclvlbln
  • Време на започнување Време на започнување
стварно е направен ре-кастинг за улогата на Дарио Нахарис во ГоТ?? :mad:

^ Се надевам дека не.

Има некој гледано Being human? Нема нешто посебно да и‘ се замарам, ама бар да каже некој дека вреди да се троши нет.

Уууу ова ќе биде добра ствар, HBO+Woody Harrelson+Matthew McConaughey+крими драма...
Кој ќе чека уште 4 месеци. Ова е ремек дело во најава

True Detective is a new series on HBO that follows the lives of detectives on various cases. Each season is said to star two new detectives and the viewers follow these characters throughout the solving of a crime. The first season will star Matthew McConaughey and Woody Harrelson in the eight-part drama series.

Изгледав Homeland. Да почнувам The Killing? Прочитав нешто ја откажале.
Почни да ја гледаш се работи за добра серија , ама јас би ти го препорачал оргиналот Forbrydelsen (The Killing), има повеке сезони и е одлично сработен .
Иначе јас ги имам изгледано и двете серии и според мене американциве забегуваат малку со приказната, но во секој случај имаш топла препорака да ги погледнеш и данската и американската серија :)

Почни да ја гледаш се работи за добра серија , ама јас би ти го препорачал оргиналот Forbrydelsen (The Killing), има повеке сезони и е одлично сработен .
Иначе јас ги имам изгледано и двете серии и според мене американциве забегуваат малку со приказната, но во секој случај имаш топла препорака да ги погледнеш и данската и американската серија :)

zimi vakvovo....nemoze da e bolje danskata koa go imas Holder so Yo Linden!!...nemoze

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
Јас The Wire 3 пати ја почнувам и заебувам. Зошто? Не знам.

zaso ti e nametnata kako najdobrata serija i moras da ja gleas...ne plasi se da kazes deka e tapa i deka ne ti e po vkus...uzivaj imas pravo na svoe mislenje

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom