Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Ај малце глупи прашања од мене.

На пример сакам да ја играм KOLNER-STRAUBING (хокеј) 1 со хендикеп, и сега за во конкретно спортлифе, кај е тоа хендикеп не гледам јас нигде, ова прва третина ова ли е или нема врска ова. Како се пишува на тикет?

Само во Бетсити имат само хендикепи може и по другите незнам спортлајф нема пробај ја 1-1 коеф е приближно ист ;)

Ќе го снема и овој за брзо време, како Гамблерот кој пишуваше некои реферати за секоја утакмица...

AS Saint-Etienne - FC Toulouse 1
Оваа ќе дојди 1 што мислите, гледам од 1.90 на 1.75 е коф.

Ок бе, сфативме.
Јак си, многу јак си.

За подобро твое ти зборам ,, исрли хокеј стајси нешто друго. хокеј најммногу заебава за тие што го играт... не за џабе ова го рекле многу луге.. Ама како сакаш твој е изборот и не ти се мешам повеќе
--- надополнето: 20 септември 2013 во 16:38 ---
Ќе го снема и овој за брзо време, како Гамблерот кој пишуваше некои реферати за секоја утакмица...

Ако сакаш читајме ако не немораш . никој не те тера со сила да ги уплаќаш утакмиците што ги пишам .. ова е генерална дискусија (насловот) и секој има право да пише утакмици и свое мислење околу тоа.. ти ако сакаш читајме ако не НЕМОРАШ ЈАСНО Е?

Баерн Минхен II 3+
Розенборг 1
Ленс 1
Ст.Етјен 1
Спарта Прага 1&3+
Борусија Минхенгладбах 3+

За подобро твое ти зборам ,, исрли хокеј стајси нешто друго. хокеј најммногу заебава за тие што го играт... не за џабе ова го рекле многу луге.. Ама како сакаш твој е изборот и не ти се мешам повеќе
--- надополнето: 20 септември 2013 во 16:38 ---

Ако сакаш читајме ако не немораш . никој не те тера со сила да ги уплаќаш утакмиците што ги пишам .. ова е генерална дискусија (насловот) и секој има право да пише утакмици и свое мислење околу тоа.. ти ако сакаш читајме ако не НЕМОРАШ ЈАСНО Е?
Само не ме тепај, молим ти се.

Воа сакав да си го пуштам за денеска ама ништо од пуштањето.

Haka vs Vantaa - 3+
St. Etienne vs Toulouse - 1
Spezia vs Palermo - 2
Arouca vs Braga - 2
Rosenborg vs Haugesund - 4+

Се на се околу 35 коефициент.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom