Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ја изгледав целава утакмица, и може да кажам дека е лоша местенка, т.е прелазот дојде по 3 грешки на одбраната на Фламенго...
ти ако сакаш играј и со 1000000000000000 денари ако не знаеш да пишеш џабе ти е... а сигурен сум дека немаш со поголема сума од мене играно ама како и да било еве од вчера ... а утакмиците сингл што ги играв од dvoznak утре ке ги сликам поздрав
![]()
--- надополнето: 20 септември 2013 во 01:06 ---
Уживај си![]()
ти ако сакаш играј и со 1000000000000000 денари ако не знаеш да пишеш џабе ти е... а сигурен сум дека немаш со поголема сума од мене играно ама како и да било еве од вчера ... а утакмиците сингл што ги играв од dvoznak утре ке ги сликам поздрав
![]()
--- надополнето: 20 септември 2013 во 01:06 ---
Уживај си![]()
Си уживам пријателе јас, туку ти шо прајш со Фламенго?
Инаку ова ливчето ми го покажа вчера еден другар на факс, вака слика и ми рече дека е на негов другар. Сеа дали е твое и ти си тој другарот негов, незнам.
Водеа едно време![]()
Си уживам пријателе јас, туку ти шо прајш со Фламенго?
Инаку ова ливчето ми го покажа вчера еден другар на факс, вака слика и ми рече дека е на негов другар. Сеа дали е твое и ти си тој другарот негов, незнам.
Среќа во дупот.Арно шо свирнаја некаков пенал за Марсеј, иначе имаше да жалиш две недеи за ова.
Мене денес Бетис, за 3300 ден.![]()
Ај малце глупи прашања од мене.
На пример сакам да ја играм KOLNER-STRAUBING (хокеј) 1 со хендикеп, и сега за во конкретно спортлифе, кај е тоа хендикеп не гледам јас нигде, ова прва третина ова ли е или нема врска ова. Како се пишува на тикет?
Ај малце глупи прашања од мене.
На пример сакам да ја играм KOLNER-STRAUBING (хокеј) 1 со хендикеп, и сега за во конкретно спортлифе, кај е тоа хендикеп не гледам јас нигде, ова прва третина ова ли е или нема врска ова. Како се пишува на тикет?