Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Ја изгледав целава утакмица, и може да кажам дека е лоша местенка, т.е прелазот дојде по 3 грешки на одбраната на Фламенго...

Ја изгледав целава утакмица, и може да кажам дека е лоша местенка, т.е прелазот дојде по 3 грешки на одбраната на Фламенго...

И јас ја гледав. Ги скинаа од контри, а Фламенго преочигледно беше дека не сакаа да дадат гол

ти ако сакаш играј и со 1000000000000000 денари ако не знаеш да пишеш џабе ти е... а сигурен сум дека немаш со поголема сума од мене играно ама како и да било еве од вчера ... а утакмиците сингл што ги играв од dvoznak утре ке ги сликам поздрав
o6blec.jpg

--- надополнето: 20 септември 2013 во 01:06 ---

Уживај си :)

Среќа во дупот. :D Арно шо свирнаја некаков пенал за Марсеј, иначе имаше да жалиш две недеи за ова.

Мене денес Бетис, за 3300 ден. :(

Јас ја изгледав цела фрајбург и поочигледна местенка немало.Можеше мн лесно и 2-3 да заврши.

Осасуна ќе тепа ли денес? Домашна екипа се, плус редно е веке некој бод да земат...

ти ако сакаш играј и со 1000000000000000 денари ако не знаеш да пишеш џабе ти е... а сигурен сум дека немаш со поголема сума од мене играно ама како и да било еве од вчера ... а утакмиците сингл што ги играв од dvoznak утре ке ги сликам поздрав
o6blec.jpg

--- надополнето: 20 септември 2013 во 01:06 ---

Уживај си :)

Си уживам пријателе јас, туку ти шо прајш со Фламенго?
Инаку ова ливчето ми го покажа вчера еден другар на факс, вака слика и ми рече дека е на негов другар. Сеа дали е твое и ти си тој другарот негов, незнам.

Инаку ова ливчето ми го покажа вчера еден другар на факс, вака слика и ми рече дека е на негов другар. Сеа дали е твое и ти си тој другарот негов, незнам.

По пола го имаат играно,не биди ситиничар.:)

Водеа едно време :pos:

Ја свртија јбг тое , нов ден денес нова среќа да се надеваме на подобро :)
--- надополнето: 20 септември 2013 во 12:31 ---

EPa prasajgo i ke prajme muabet :) haaaha
--- надополнето: 20 септември 2013 во 12:33 ---
Среќа во дупот. :D Арно шо свирнаја некаков пенал за Марсеј, иначе имаше да жалиш две недеи за ова.

Мене денес Бетис, за 3300 ден. :(

Кога те следи среќата и невозможното ке влезе , кога оди оди , ама кога не оди тогаш е лошото :)
--- надополнето: 20 септември 2013 во 13:14 ---
Еве од dvoznak за денес што одбраја, играјте СИНГЛ !!! првата избегнувајтеја според мене , на втората пукајте ALL IN
2chkxhi.jpg

2jbp3cl.jpg

Дечки во Спортлајф таа играта "Играч дава гол" може да се комбинираат типови од таа игра или мора само еден пар и другите најобично да се играат? И дали може да се комбинираат типови пример Жиру дава гол за Арсенал и Ван Перси за Манчестер Јунајтед?

Ај малце глупи прашања од мене.

На пример сакам да ја играм KOLNER-STRAUBING (хокеј) 1 со хендикеп, и сега за во конкретно спортлифе, кај е тоа хендикеп не гледам јас нигде, ова прва третина ова ли е или нема врска ова. Како се пишува на тикет?

На пример сакам да ја играм KOLNER-STRAUBING (хокеј) 1 со хендикеп, и сега за во конкретно спортлифе, кај е тоа хендикеп не гледам јас нигде, ова прва третина ова ли е или нема врска ова. Како се пишува на тикет?

Хокеј неможеш да пишеш со хендикеп, а ова прва третина си нема веза со хендикепот.

Побрзо лото ке фатам од колку хокеј утакмица :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom