Навивачки групи во Македонија!

• Креатор на темата Креатор на темата Hooligan
  • Време на започнување Време на започнување
Џабе мрчите сите,Лозари се групата која има убедливо најголем напредок на тифо сцената(ако има таква)во Македонија во последните 4,5 години....
За ова потпишувам со двете раце..
Ниедна група во Македонија не напредуваше толку колку Лозари,од група за постмев пред 4,5 години сега станаа една од најдобрите групи во Македонија....
Организација,бројност(нормално за македонски стандарди),песни,кореографија,изглед на трибина,навивачка култура,млади деца,добро навивачки едуцирани...не е ни чудо шо стигнаа до тука...работи на кои би можеле да им позавадат и тн "големи" групи....

Значи од почетокот на сезоната бевме на речиси сите утакмици...првата пред 2 недели на домаше терен против Илинден,минатата недела у Росоман и еве сеа...А вие на ракомет пред некоја година,кога одевте само против Пелистер и Металург? Или пак за вас "големите" тоа не важи? Исто и ЦПБ пред некоја година кога отидоа само на Работнички-МЗТ? Ние бевме на претходните 2 утакмици,по 100-150 луѓе.

Крај, готово... Да не прочитам поќе ништо од Комити, се е кажано ....... Не пред некоја година туку до лани навиваја само на европски утакмици и против Металург, па вадеја соопштенија се повлекоја скроз од ракомето,па пак почанаја да навиват,абе резил......

Крај, готово... Да не прочитам поќе ништо од Комити, се е кажано ....... Не пред некоја година туку до лани навиваја само на европски утакмици и против Металург, па вадеја соопштенија се повлекоја скроз од ракомето,па пак почанаја да навиват,абе резил......

:pos::pos: Готово шефе, нема да прочиташ веќе ништо. :pos:

А вие:icon_lol: кај бевте на ракометот..А иначе незнам што се форсира толку некој правила,нормално дека ќе се иде на вардар металург нема да идам со тинекс пролет да го глеам вардар 30 разлика као тепа не се тресете.Исто и со лозари,нормално дека ќе си го искористат дербито.И онака се бајаги напреднати,да не споредуваме слики.Сеа репутацијата од губењето транспаренти секое госовање се знае како се враќа:icon_mrgr:

А вие:icon_lol: кај бевте на ракометот..А иначе незнам што се форсира толку некој правила,нормално дека ќе се иде на вардар металург нема да идам со тинекс пролет да го глеам вардар 30 разлика као тепа не се тресете.Исто и со лозари,нормално дека ќе си го искористат дербито.И онака се бајаги напреднати,да не споредуваме слики.Сеа репутацијата од губењето транспаренти секое госовање се знае како се враќа:icon_mrgr:

Кога бил последниот изгубен?

Значи од почетокот на сезоната бевме на речиси сите утакмици...првата пред 2 недели на домаше терен против Илинден,минатата недела у Росоман и еве сеа...А вие на ракомет пред некоја година,кога одевте само против Пелистер и Металург? Или пак за вас "големите" тоа не важи? Исто и ЦПБ пред некоја година кога отидоа само на Работнички-МЗТ? Ние бевме на претходните 2 утакмици,по 100-150 луѓе.
Абе момче, зар виде дека некаде само по вас плукам? Општо кажав за сите па и за нас, срамота беше тоа али ете се исправува полека. Така да прочитај два пати што сум пишал, пред да тропнеш.
--- надополнето: 19 септември 2013 во 19:18 ---
Кога бил последниот изгубен?
188939_188955447816074_2778844_n.jpg

Значи од почетокот на сезоната бевме на речиси сите утакмици...првата пред 2 недели на домаше терен против Илинден,минатата недела у Росоман и еве сеа...

А со Кадино во прво коло, кај бевте? :icon_lol:

Минус како планина :гик:

Абе момче, зар виде дека некаде само по вас плукам? Општо кажав за сите па и за нас, срамота беше тоа али ете се исправува полека. Така да прочитај два пати што сум пишал, пред да тропнеш.
--- надополнето: 19 септември 2013 во 19:18 ---

188939_188955447816074_2778844_n.jpg

Де ти бар не ми викај момче,пишлеме ниедно. Епа ок чим си се фатил за тој транспарент,2011 година е. Си викам да не има нешто ново шо не го знам..

Cekaj ovoj zeleno bel vise ne mu pisuvajte za Komiti poso on nekel da cita jas iskreno ke ve zamolam :) E sea sto mnogu lugje nekoi raboti ne gi svakaat takvi kakvi sto se za zal... Komiti ne se samo obicna navivacka grupa Komiti se neso poise ako toa ne go svaativte do sea ondak vi se voshituvam. Znaci Komiti e edinstvena navivacka grupa to dozivuvala takvi turbulencii, raspadi, delbi i svasta. Pocnuvajki od 97ma , pa 99ta, pa dojde momentot koga grupata i ke se raspadnese odnosno nemase da postoi, ja oslabea totalno. Od edna mokna grupa so 6-7000 iljadi navivaci ja dovedoa na deredzje na 2000. Komitite bea najmoken faktor za otpocnuvanje na protesti i bilo kakvi anarhisticki aktivnosti. Vo 1997ma godina mislam bese ne sum siguren, pamtite li koi bea organizatori na protestite protv tetovskiot univerzitet?? Videte tamu kako e sto e koja masa na lugje izleze koi bea najspremni da odat do kraj za nekoi raboti. Posle toa sledi podelbata na razno razni grupicki od sekoe maalo. Site drugi grupicki od bilo koj grad ne se nikakov faktor zatoa i se ostaveni da si dejstvuvaat , se dodeka toa ne go svatite ne moze da zborite za Komiti koi za zal se na ova nivo kako sto se sega i pak se pred site vas.

Za Lozari tocno e imaaat napredok ogromen poslednive 2-3 godini, kako sto neznam , ni od kaj im pari za marketing ni za piro miro i dali nekoj im pomaga od pozadina , toa e nivna rabota.

Za derbivo u treta liga, na Vinari im bese unisteno se totalno sto spremaa vo bitkata so policijata, koja edvaj cekase da ima nesto sitno beter i od nas koa ni se pustale. Za toa deka cel stadion se raduvase na brutalnosta na policijata ne komentiram sami si znaete sto kako

pozz od shverceri soo kurac u ustaaa

Ова е врвот на еден од коментарите подоле :pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:
Ги поздравуе со кур у уста :D

Па добро, изглеа им мафта чим неможе да каже здраво :icon_lol:

Само едно ми е криво.
Многу брзо некои членови на Лозари (ако уопште биле членови на Лозари пред 3 години), заборавија кој ги спаси во Тетово на Тетекс - Тиквеш (куп натпревар).
Многу брзо заборавија дека комшиеве наши им се собраа пред трибина, да не бевмо мие не знам како ќе излезеа од истата.
И сега читам по ФБ пушете го Војводи, не постоите и слично.
Ах бе деца напалени, први сте за мерење кур на интернет, а у живо траете ка пичке. Ка не беше Тиквеш втора лига, па да ги видим мангупите што сега се праа курац ипол на фб дали ќе дојдеа уопште у Тетово.

Само едно ми е криво.
Многу брзо некои членови на Лозари (ако уопште биле членови на Лозари пред 3 години), заборавија кој ги спаси во Тетово на Тетекс - Тиквеш (куп натпревар).
Многу брзо заборавија дека комшиеве наши им се собраа пред трибина, да не бевмо мие не знам како ќе излезеа од истата.
И сега читам по ФБ пушете го Војводи, не постоите и слично.
Ах бе деца напалени, први сте за мерење кур на интернет, а у живо траете ка пичке. Ка не беше Тиквеш втора лига, па да ги видим мангупите што сега се праа курац ипол на фб дали ќе дојдеа уопште у Тетово.

Ја знам како беше у Тетово цела. А незнам дали ти сега пробуваш да му го "дудлаш" на браќата твои од Комити со овие изјави? Јас до сеа не прочитав ниеден таков коментар,најди ми конкретно па пушти ми пп

^ Placevte ka picke be !!! 10 dusi vi se pustija od planinata i kombeto ke vi go prevrteja...Makedonci sme pa ajde da si pomogneme koga e najloso ...Ce dojdete pak ili ke dojdemo ke praemo muabet ;)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom