Cruise
Ja sam taj iz Cadjavice
Да ги прашам поискусните како да ги измијам фаровите на возилото.Процедура и потребни средства за тоа??
http://www.youtube.com/watch?v=ahQYCj_Lb1o
Еве ти едно видео,незнам колку ќе ти заврши работа.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Да ги прашам поискусните како да ги измијам фаровите на возилото.Процедура и потребни средства за тоа??
Уффффффффффффф,кај ме чепна....Се шалам....
Ја со 2000 водена шмиргла и со Сонакс полир за акрил стакло ги вратив во 90% состојба,Е сега ако се пожолтени ептен нема лек....Чаре половни или ако имаш џеб нови.....
Ми треба проспект за фиат стило 1,2 16 вентили 2003 год гуглав никако да најдам па ке ве замолам ако можи некој да помогни нека пушти тенкју.
Фала побава да ти се врати земав стило 1,2 2004 79000 поминати не увезено 2800 евра регистрирано цела година +елен картон со 2 вратиСтило зема..ај среќно..со 2 или 4 врати..?
Фала за советот. Ќе гледам и јас малце да ги вратам во подобра состојба. Ако не здравје нови ќе мора да се зема? Одприлика која цена се да не знаеш? Рено клио е колата.
Проблем со климата во колата, имено знае да замириса при уклучување т. е да засмрди јако. Гледав на youtube ги чистат со некои спрејови па ако некој пробал дали се ефикасни и каде можат да се најдат по Скопјево нека пише многу ќе помогне.
Колата е Golf 4 со CLIMATRONIK климата работи добро само што засмрдува од време на време
Не се чешај кај што не те чеша,купи си една миризлива елка од 30 денари и вози.Гледај да биде од тие бугарските,Ареон.Ако ти замирисува,отвори пенџерето,ќе излуфтираш и крај.
http://www.reklama5.mk/Details.aspx?ad=706003
Колку трошат овие модели на рено, поточно овој на линков? Вредит 3к евра?
Здраво друштво..можеби е оффтопик малку,али имам да прашам нешто..
Ме интересира дали некој знае што чип беше тоа што кружеше по МКД телевизии,го имав видено забележано така на минување само..
Рекламата беше нешто како најповолна понуда бла бла..7-8000евра на ново беше мислам..
многу би бил благодарен ако некој ми помогне(другар ми сака да знае,бара такво нешто(на ново до таа цена) за да зема,па се распрашува што,како..)
![]()