Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
има некој некое инфо каде се претставени формациите и играчите кои ќе настапат на вечерашниве натпревари па да исфрлиме некое добро типче ?

Мислам дека 3 ке киксаат денес, најочекувана ми е Милан, секако, потоа Порто ... а очекувам Базел да ги намачи Челси....
Вчера го "погодив" Сити со изненадувањето, сега и Челси :)
Кај Шалке све е можно...
Големи пари се у игра денес на Дортмунд х2, Челзи 1, Барса 1 и Атлетико 1.

Вчера Јуве да не заебеше ќе имаше празнење.

има некој некое инфо каде се претставени формациите и играчите кои ќе настапат на вечерашниве натпревари па да исфрлиме некое добро типче ?
Ги имаш на резултати мислам.

Дај не поцеќајте за јувентус....

1240448_521949557888753_1089083899_n.png

Неможев да ја најдам темата Смешни слики или како беше.

марсеј - арсенал 0-2 -арсенал премногу проблеми соповреди,не верувам дека ќе тргнат силно ами ќе пробаат тактички да дојдат до трите бода или барем да не бидат непоразени,покваитетни се од домаќините,но двете формации нудат збиен фудбал на средината од теренот и не многу шанси за нечија доминација

милан - селтик 0-2 - милан премногу проблеми со повредите,не верувам дека ќе тргнат силно па да немаат што да заменат,вечерва имаат многу опасно трио - робињо-матри-балотели,очекувам да победат ,но не и лесно да се дадат шкотите кои секогаш кондициски се одлично спремни

наполи - дортмунд 2& Т2 2+ мада може и гг и 3+ ако многу уплата има на овој тип,двата тимови се напаѓачки и голгетерски расположени така да верувам ќе паднат голови на обете страни

Iam precustvo deka poveke od favoritite ke kiksnat nz oti me bie takvo precustvo ... denes sitno fativ so 500 rakometot od dvoznak so go pastirav za 1100 makar sho ne zavrsen uste ama vodi so mn 600 koj ti gi dava :D

Iam precustvo deka poveke od favoritite ke kiksnat nz oti me bie takvo precustvo ... denes sitno fativ so 500 rakometot od dvoznak so go pastirav za 1100 makar sho ne zavrsen uste ama vodi so mn 600 koj ti gi dava :D
А јас имам пречуство дека твојот ракомет на крај пак ќе заебе.
Какво е сега твоето чуство ?
--- надополнето: 18 септември 2013 во 21:21 ---
Lewandowski ај сега да те видам, ако може од наполи да изгубат нека се отепат негде.
--- надополнето: 18 септември 2013 во 21:33 ---
Пичка им материна црвен за дортмунд е сега кур ќе тепаат.
Што се деси не ја гледам?

А јас имам пречуство дека твојот ракомет на крај пак ќе заебе.
Какво е сега твоето чуство ?
--- надополнето: 18 септември 2013 во 21:21 ---
Lewandowski ај сега да те видам, ако може од наполи да изгубат нека се отепат негде.
--- надополнето: 18 септември 2013 во 21:33 ---
Пичка им материна црвен за дортмунд е сега кур ќе тепаат.
Што се деси не ја гледам?

Твоја грешка е што си ја играл Дортмунд 2ка :)
Играше Вајндефелер со рака надвор од 16ник и доби црвен.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom