UEFA Лига на шампиони 2013/14

• Креатор на темата Креатор на темата Толстој
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Секој втор, ха!

Небитно, го почитувам јас Баерн како тим. Само се чудам понекогаш на глупоста на неговите фанови, овде на форумов. Ама понекогаш...

Ти чуди се затоа те пратија на одмор в јуни поради глупостите твои во темата ПЛ така да не знам стварно како можеш баш ти да кажуваш за други дека зборувале глупости.

Не си во состојба да се чудиш и мислиш за други туку гледај се првин себе си па после другите.

Денеска официјално почнува ЛШ. Она вчера беше загревање за Челзи :icon_mrgr:

15078_682249915135853_1247380969_n.png

Ти чуди се затоа те пратија на одмор в јуни поради глупостите твои во темата ПЛ така да не знам стварно како можеш баш ти да кажуваш за други дека зборувале глупости.

Не си во состојба да се чудиш и мислиш за други туку гледај се првин себе си па после другите.

Бла, бла, бла... ништо не си кажал. Толку имаш капацитет, жалам.

И мило ми е што си се пронашол. Многу.

Некако многу слични тимови ми се овој Наполи на чело со Бенитез и БВБ. Онака од организационен аспект ако не од друго. Наполи има капацитет за некоја сезона и на план на квалитет да ги достигне, кој не е толку според мене изразен преку ростерот колку што е преку искуството кое го имаат стекнато Дортмунд. Додека само што започна Наполи со "време без Кавани и Мацари". Очекувам многу интересен натпревар.

Некако многу слични тимови ми се овој Наполи на чело со Бенитез и БВБ. Онака од организационен аспект ако не од друго. Наполи има капацитет за некоја сезона и на план на квалитет да ги достигне, кој не е толку според мене изразен преку ростерот колку што е преку искуството кое го имаат стекнато Дортмунд. Додека само што започна Наполи со "време без Кавани и Мацари". Очекувам многу интересен натпревар.

Дортмунд до финале лани стигнаа,Реал првата утакмица буквално ги потопија...

Тоа е главната разлика со Наполи.Наполи прехлани од топ резултат со Челзи првата дозволија да испаднат.

Уште квалитет им фали на Наполи али годинава доста добро изгледаат.

Бла, бла, бла... ништо не си кажал. Толку имаш капацитет, жалам.

И мило ми е што си се пронашол. Многу.

Хах, во темата за ЛШ па и Супер Купот што беше само за фановите на Баерн зборуваш, за фудбал ништо. Тоа е. Опседнат си со нас. (y)

Пуштај си стрим Челзи ќе ти почне и не се замарај со нас.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom